Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba plodů odrůdy Jonathan, 20.11.2012
Rovněž by mohlo jít o nedostatek fosforu, který se projevuje TAKTO.
Jadernicka moravska, 16.11.2012
Pokud by platilo, že všichni pěstovali jaderničku, tak by to asi takto fungovalo. Nejsem sice hloubkově znalý v opylovacích poměrech jabloní a vím jen, že jsou cizosprašné.  Proto nevím jak kvalitní by bylo vzájemné opylení mezi stromy jediné... celý příspěvek >
Jadernicka moravska, 14.11.2012
Ale jistě, ta odrůda vznikla kdysi dávno jako náhodný semenáč. V tom je jasno. Mně se jen tak-nějak nezdá ta Vámi podaná informace, že i následně měla být tato osobitá odrůda běžně rozmnožována generativním způsobem, tedy semeny, a přesto si v... celý příspěvek >
Jadernicka moravska, 14.11.2012
"Tazatel Jadernicku vypestovat ze semena pochopitelne muze. Vzdyt i nazev teto odrudy o tom vypovida. Je treba si uvedomit, ze Jadernicka neni zadna jednotna odruda, ale existuje nepreberne mnozstvi ruznych krajovych variaci Jadernicky, ktere byly... celý příspěvek >
Zvuková indikace rozsvíceného světla ve sklepě, 14.11.2012
Typ CS3-2 vyžaduje nulový vodič, který pan Janča prý ve vypínači nemá. Proto je nutno použít typ CS3-4 a nebo CS3-4M.
Nemoc švestek, 13.11.2012
Nikoli, jedná se o dílo malých "podzimních" pavoučků. Svilušky žádné velké pavučiny nepředou a navíc je v současném období jejich aktivita ukončena.
A brzy budou vánoce, 9.11.2012
Viz. první fotka : Copak asi dostane Adéla dneska k večeři?
Vychovny rez - ceresna, 9.11.2012
Jsou - li výhony vzhledem k velikosti, resp. výšce stromku příliš dlouhé, je určitě doporučené koncové zakrácení vhodné, aby se nezačaly výhony příliš vytahovat do délky a rozvětvovat se moc daleko od kmínku. Délku terminálu upravte podle požadované... celý příspěvek >
Mechelenská, 8.11.2012
Logicky:...Vysoké Tatry, Kokořín, Mže, Bobík a Praha. Přijdete-li do zahradnictví, položíte dotaz: "Máte prosím Kokořín na M26?" Odpověď : "Bohužel nikoli, avšak můžeme nabídnout Bobíka na semenáči". A vaše reakce: "Děkuji, vzal bych si raději Prahu... celý příspěvek >
Slivka - vychovny rez, 7.11.2012 Obsahuje fotku
Protože mě už trochu svrbí ruka, zastřihal jsem si také. Nemyslím si, že bych byl příliš vzdálen od Ronyho. (Původně vyznačené řezy - červené -jsem v obrázku ponechal).
Slimáci, 7.11.2012
No, to je zajímavá otázka - zda se při mechanické likvidaci zničí i vajíčka (všechna).  Plzáci kladou vajíčka do půdy někdy koncem léta. V té době už jsou vajíčka vývojově dobře vyvinutá a schopná kladení. Když tedy plzáky sbíráme koncem srpna a... celý příspěvek >
Major, 5.11.2012
 !
Opäť voška révokaz, 2.11.2012
Já bych jen dodal, že by možná bylo vhodné, abyste se příští rok po olistění keře odrůdy BACO pokusil parazita zlikvidovat. Už jenom pro vlastní dobrý pocit a čisté svědomí, že Vy nejste jeho šiřitelem a tudíž nejste rizikem nákazy pro... celý příspěvek >
Jakou hrušeň? Hlavně né máslovku, 22.10.2012
Díky moc. Protože nejsem znalec odrůd, poprosím, zda by bylo možno uvést některé známé, či typické odrůdy "nemáslovek".
Likvidace krtků, hryzců aj, 19.10.2012
Mám pro všechny nepřátele krtků, kteří si myslí, že se krtka již nějak definitivně zbavili, nepříliš potěšující informaci.  Nezbavili.  Krtek totiž v dané lokalitě nikdy nežije osamoceně. V blízkém okolí se vždy nacházejí další krtčí... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika