Příspěvky uživatele - 4.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 19.9.2012
Prehanate, ak nie je jazierko v nejakej rokline, tak to nie je problem. Odtok z vysavaca musi ist dole kopcom, aspon minimalnym. Staci vysavac polozit na nieco radove 30 cm vysoke a na akej takej rovine vytvorite urcity spad pre odtok, resp. vhodny... celý příspěvek >
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 10.9.2012
Pan Hrkal, vy to ozno budete vediet. Ak predavam nejaku chemiu, musim mat nejaky certifikat, ze co to vlastne predavam, nie? Musi byt povolenie a schvalenie predavat dany chemicky vyrobok. Nie je mozne filozofovat na nete, co sa to vlastne predava.
Dělají mi starost potkani, nebo co to je za potvory, 3.9.2012
Krysy sa dryia miesta, kde maju dostatok potravy. Slepice krmit iba na viditelnom mieste, kde sa neodvazia. Tak aby zozrali rychlo co sa im da. Pripadne urobit pre slepice byvanie, alebo vybeh oddeleny ocelovym pletivom, napriklad kralicim pletivom,... celý příspěvek >
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 28.8.2012
O medi sa pise, ze sa zabudovava do porfyrinov namiesto horcika a tym skodi riasam pri fotosynteze. (Vyssie rastliny asi s tymto nemaju problem) Na druhej strane sa tiez pise, ze toxicita medi proti tym dobrym bakteriam je radove rovnaka. O... celý příspěvek >
Foukač, 22.8.2012
hm. kupim si to na prevzdusnovanie jazierka.
Sklizeň rajčat 2012, 21.8.2012
dve veci som zistil na zjednodusenie susenia. 1. Susim stvrtky a vnutornu duzinu davam na stavu. Podstatne to zrychly susenie, kedze duzina drziaca supku obsahuje podstatne menej vody. Ak toto nespravite budete sa trapit co nestoji za to. 2.... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2012, 21.8.2012
...s tym slnkom a hlavne teplom by to nemal byt taky problem. Na pripadny dazd by mozno pomohol taky igelitovy tunel ako je pre pestovanie zeleniny. Ale musel by byt super vetrany a najlepsie s nejakym betonovym podlozim.
Pěnivá voda v bazenu, 21.8.2012
skuste flokulant, ci sa vam to upravi.
Vřetenová sekačka - elektrická? Jakou zvolit?, 10.8.2012
Ja som si to sám preskákal,... ak som sekal príliš neskoro a dlhú trávu a s nenabrúseným nožom, síce tráva nezožltla, ale uschýňali konce lístkov a nebolo to pekné. Teraz ostrím nože pred každým kosením a nikdy nenechám trávu príliš prerásť.... celý příspěvek >
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 9.8.2012
Pri 25 st C je rozpustnot ClO2: 2 g / L (neoverene, internet zdroj). Niekde som cital, ze je velmi mudre urobit taku sustavu, ze ClO2 zostane len v rozpustenej forme. Takze by som radil zriedit. 
Podlaha pod prístreškom, 7.8.2012
Dávame si spraviť prístrešok pri dome, krytý stechou, ale odkrytý z 2 zo 4 strán. Nie sme rozhodnutí ako riešiť podlahu. Manželka navrhuje klasickú keramickú dlažbu. Tým, že bude v exteriéry, najradšej by som sa vyhol riziku a pouzitiu tohto typu... celý příspěvek >
Napadené plody broskvoní, 18.7.2012
Máme veľké problémy s kvalitou plodov. Plody hnijú a plesnivejú na strome a to aj v dobe sucha. Zozberať sa dajú, ale len pred dozretím. Aj dozreté a na pohľad zdravé plody, umyté či neumyté, začínajú časom hniť. Toto sa opakuje už druhým rokom.... celý příspěvek >
Vřetenová sekačka - elektrická? Jakou zvolit?, 18.7.2012
A co motorova GUDE MS1600, vretenovka, zaroven aj prevdzusnovac a vertikutator.
Kameny k jezírku, 13.7.2012
najkrajsia je vymyvana zula, ale ta sa zhana zle. Mozno v Tatrach.
NO3 a výměna vody, 4.7.2012
To nie. Iba ak by stupol amoniak a dusitany. Inak o hromadnom uhyne ryb ako dosledok odumretia velkeho lekna v obrovskej nadobe tu uz niekto pisal.... a tiez uvadzal ze roky bolo vsetko ok. Rovnovahu dosiahnete iba ak sa pobrezna zona nemeni a toto... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika