|
Příspěvky uživatele - 4.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Filtrace - návrh vnitřního členění, filtrační média, 7.2.2013 Rozbit tie gulicky. Inak tento matros sa pouziva na tieto ucely. Vo svete pod nazvom expanded clay. Ale nielen vo svete.
|  | Symbivit, 7.2.2013 Najhorsie je, ze na rastliny neposobi ani placebo efekt, co je u liekov na ludoch bezna vec. Jedine, ze placebo efekt posobi na zahradkarov.
Ale vazne. Ja som raz pri sadeni paprik do zahonu zabudol dat do jamy kompost a hnojivo. Rozdiel v raste... celý příspěvek > |  |
|  | Kompost z kompostáren u skládek, 6.2.2013 Presne. Raz davali v ramci tv novin z regionov, ze starostovia maju starosti s kompostom, ktory musia povinne podla nejakych reguli EU vyrabat zo zeleneho odpadu, a to aj v mensich mestach. Vraj nemaju co s produktom robit, lebo nesplna normy a nik... celý příspěvek > |  | Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 6.2.2013 Myslim, ze fasadna vata je nehorlava tak ci tak, ak ide o klasiku mineralnu vatu. Je pravda, ze tieto materialy byvaju chemicky modifikovane. Su hydrofobizovane, co nie je moc dobre pre rastliny a neviem, do akej miery to moze byt skodlive. Da sa ale... celý příspěvek > |  | Kompost, 6.2.2013 Postaci v lete nechat na slnku tenku vrstvu na plech, alebo do cierneho vreca na slnku nechat zaparit? Strkat kompost do mikrovlnky mi pripada dost uletene. Este tak kompot, to ano, ale kompost nie. |  | Jak správně udržovat trávník z jara?, 5.2.2013 1. Pokosit. Ak travnik nebol dobre nakratko pokoseny na jesen. Ale skratenie mu urcite nezaskodi. Hlavne kvoli naslednej vertikutacii, lepsie sa vertikutuje kratucky travnik. 2. Vertikutacia. 3. Znovu prejst kosackou, skor pre zozbieranie starej... celý příspěvek > |  | Rybnicek, 5.2.2013 Pan Hrkal, mne sa zda voda na fotkach ok. |  | Rybnicek, 4.2.2013 Na filtrovanie vody cerpadlo nestaci. je potrebny aj filter. Mate nejaky? Napiste presne aky. |  | Filtrace - návrh vnitřního členění, filtrační média, 4.2.2013 300 L je dost na komercne filtracne medium. Ja by som asi setril a dal tam keramzit. Ten sa da kupit za pomerne dobru cenu. Kedze keramzit plave, navolno by som ho nenechaval, ale dal do siete urobenej z perlinky, aby som to pri obcasnom oplachovani... celý příspěvek > |  | Kdy zasít semena?, 31.1.2013 My mame plastove kelimky este z nakupu rastlin, ked sme zakladali skalku a dalsie casti zahrady. Plastove provizorne nadobky su velmi vhodne na priesady, maju trosku velke diery dole, ale tie upcham kuskom netkanej textilie. Mame rozne velkosti.... celý příspěvek > |  |
|  | Sterbinovy filtr, 31.1.2013 Neviem, odkial tkaninu ma ten pan, co ma prispevky s obrazkami, ale polyamid tkanina s okom 0.3 mm, alebo 0.5 mm tkaninu mozno kupit od fi Vomet z Trnavy. Predavaju 5 m2 balik za asi 50 EUR. Zial, nakoniec som ju nekupil, kedze som riesil ine veci.... celý příspěvek > |  | Vytápění skleníku, 30.1.2013 Povedzme ak mate vonku nulu kolko dosiahnete tymto sposobom? Efekt mozno nebude ani taky, ako ked sa trosku umudri pocasie. |  | Sedmikráska, mech a jílovitá zem, 22.1.2013 Pravda, ale je dobre ak sa mu pomoze. Niektori natieraju kamene niecim, co davaju machu ziviny, zlepsia pH a zadrzi vodu. Trocha raseliny dava pH, bentonit zadrzi vodu. Niektory upal machy nemusia vydrzat. |  | Popel na zahradu?, 16.1.2013 Co sa tyka tazkych kovoch v papiery.
Zdroj: JPP. Neviem kde som to cital, pocul, ale stretol som sa s tymto tvrdenim viackrat.
Udajne je to tak. Tazko sa ale dostat k relevantnemu zdroju. O zlozeni farbiv pre noviny hovori nasledovny... celý příspěvek > |  | Výroba výsevních proužků, 15.1.2013 V plienkach je nejaka latka, nieco ako polyakrylova kyselina, ktora absorpciou vody dava husty gel a viaze tuto vodu. Rovnaka latka sa pouziva aj pri zakorenovani rastlin. |  |
 |
|
|
|