Příspěvky uživatele - 4.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň sněžná, 4.3.2013
Pred 2 rokmi som skoro objednaval semeno aby som dosieval plochy zdecimovane plesnou. Tipek mi povedal, ze nech pockam do jari, aby som vedel presnejsie plochu. Nakoniec plesen ako prisla, tak aj odisla. Urobila sice skodu na dost miestach, ale spod... celý příspěvek >
Profi filtracia Omega 2 - CUV 236 vs. vlastna filtracia, 4.3.2013
Vzduchovanie je vzdy dobry napad hlavne pre biofilter. Neviem, ako by sa dalo zabezpecit rovnomerne rozdelenie bubliniek vsade v mediu. Mozno ak by ste mali plavajuce medium pre rast bakterii. Lampa asi nerobi rozdiely, i ked bakterie s... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 1.3.2013
Uvidite rozptylene svetlo, a bude to sakra rozdiel oproti tomu, ked budete svietit na zrkadlo. Schvalne si to skuste, onedlho je tma.
Jak správně udržovat trávník z jara?, 1.3.2013
Verikutova, t ked sa trava prebudi. Pohnojit den pred dazdom, resp. hned a poliat travnik vodou. Kupte jarne hnojivo.
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 1.3.2013
Svetlo odraza zrkadlo, kovova folia alebo sklo pod urcitym uhlom... vacsina bielych materialov svetlo rozptyluje, co mozno zjednoducene povazovat aj za odraz svetla vsetkymi smermi. 
Už postřik na kadeřavost?, 1.3.2013
Ma zmysel postriekat mednatymi pripravkami aj ine ovocne stromky? Ak ano ktore? Ak nie, preco?
Vzduchování v jezírku, 1.3.2013
..v com sa valec odlisuje od kamenov okrem toho, ze ma tvar valca?
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 28.2.2013
Perlit rozptyluje svetlo, neodraza. Rozptyluje, az oci bolia. :-) Verte, moje mlade rastlinky nezakryvaju ani zdaleka vacsinu povrchu. Zmysel to ma aj z ineho dovodu. Ked zasvieti slniecko, ako dnes, perlit vyborne zabrani prehrievaniu substratu. Kym... celý příspěvek >
Fiskars vs Hultafors, 26.2.2013
Klasicke sekery zo skandinavie pre milovnikov klasiky, alebo specialne remeselne sekery. Inak pre hobby spracovanie dreva jednoznacne fiskars. Je to lacnejsie a aj viac vydrzi.
Co patří a co ne do kompostu, 21.2.2013
Poznam tento problem. Niekedy je dobre mat v komposte dieru a hadzat odpad do tejto diery. Niektori maju uzku polmetrovu dieru, alebo rovno dve v zahrade priamo v zahone... prikrytu nejakou doskou a hadzu odpad cez zimu tam a zakryju. Alebo... celý příspěvek >
Kompost z kompostárny - je vhodný na sázení?, 21.2.2013
Nesuhlasim ze by tleli na skladke. Zrali by ich potkany, vtactvo a ina fauna na skladke.
Přesazování paprik a pěstování dýně, 21.2.2013
zaujimava tema. By som rozsiril este o vymenu oleja v kasacke. Kedy je najlepsie menit a ako casto?
Pomáhá lunární kalendář?, 13.2.2013
Je pravda, ze ak uverim lunarnemu kalendaru, i ked je to somarina, je to menej nebezpecne, ako ked uverim nejakej somarine co nam rozpravaju politici....alebo ako ked napr. pre dobru urodu obetujem bohom kohuta a zavesim si hlavu tohto uboheho vtaka... celý příspěvek >
Pomáhá lunární kalendář?, 12.2.2013
...vikendy. Vtedy mam na to (podla lunarneho kalendara) cas. Inokedy chodim (podla lunarneho kalendara) do prace.
Hadice / trubka k čerpadlu, 11.2.2013
A co gravitacna filtracia, nakrmi Vam to cerpadlo? Bude stihat naky prietok? Je cerpadlo za alebo pred filtraciou?
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika