Příspěvky uživatele - 110.174

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mladá višeň - bez listí, 22.5.2013
je mladá zasazena na podzim, vzrust asi 120cm..větvičky od kmene dlouhé cca 40cm
...strach ze zásahu do stromku už v plném jarním období... myslíte že i přehnojením může být zastaven klasický růst...?mám to te-ď nechat teda vklidu a jen pozorovat? Suchá se mi nezdá... větvičky docela pruží, lístky seschlé taky nejsou jen jsou... celý příspěvek >
na podzim min. roku jsem zasadil višeň (ta odrůda Erdel B.), vše se zdálo i ok na jaře, objevily se pupeny a čekal jsem lístky, jenže do dnešního dne jich tam je pomálu a nejsou vůbec plně "rozvité". mám obavy jestli je vše v pořádku, stříhat se mi... celý příspěvek >
Jilovita puda - visen, 23.6.2011
dobry den, zasadil jsem na zahradu visen, ale mam problem s tim ze na zahraje je prevazne jilovita puda s trochou ornice. problem mam ale s tim jak casto nyni zalevat jelikoz jsem nechal stromek v jame... uplne jsem nezasypaval hlinou vykopanou diru... celý příspěvek >
Postrikovac, 28.3.2011
Dobry den, nenasel by se nekdo kdo by mel zkusenost s postrikovacem jak klasickým (na zádech a pumpování pákou) a AKU postrikovacem. Má ten ruční dostatečný tlak? Díky
Zakopani hadice od jimky pred zimou, 19.10.2010
pouziva se kazdodenne... asi se nedostanu ale ani na tech 35-40cm a zima za dvermi... diky vsem za pomoc s resenim dotazu!!!
Zakopani hadice od jimky pred zimou, 29.9.2010
jeste me napadlo... co na to rikate... obalit mirelonem a pak jeste ten mirelon do flex kabelove chranicky?? a kopat jen tak 20-30cisel do zeme??:)
Zakopani hadice od jimky pred zimou, 9.9.2010
Dobrý den, potreboval bych poradit z vasich zkusenosti cim nebo jak chranit pred zimou gumovou hadici, ktera slouzi pro odvod odpadu z jimky. napadlo me obalit mirelonem a zakopat pod zem... ale kolik... staci 20cm? Vim ze cim hlobeji tim luip ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika