|
Mladá višeň - bez listí, 22.5.2013 je mladá zasazena na podzim, vzrust asi 120cm..větvičky od kmene dlouhé cca 40cm |
 |
Mladá višeň - bez listí, 22.5.2013 ...strach ze zásahu do stromku už v plném jarním období...
myslíte že i přehnojením může být zastaven klasický růst...?mám to te-ď nechat teda vklidu a jen pozorovat? Suchá se mi nezdá... větvičky docela pruží, lístky seschlé taky nejsou jen jsou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Mladá višeň - bez listí, 22.5.2013 na podzim min. roku jsem zasadil višeň (ta odrůda Erdel B.), vše se zdálo i ok na jaře, objevily se pupeny a čekal jsem lístky, jenže do dnešního dne jich tam je pomálu a nejsou vůbec plně "rozvité". mám obavy jestli je vše v pořádku, stříhat se mi... celý příspěvek > |
 |
Jilovita puda - visen, 23.6.2011 dobry den, zasadil jsem na zahradu visen, ale mam problem s tim ze na zahraje je prevazne jilovita puda s trochou ornice.
problem mam ale s tim jak casto nyni zalevat jelikoz jsem nechal stromek v jame... uplne jsem nezasypaval hlinou vykopanou diru... celý příspěvek > |
 |
Postrikovac, 28.3.2011 Dobry den, nenasel by se nekdo kdo by mel zkusenost s postrikovacem jak klasickým (na zádech a pumpování pákou) a AKU postrikovacem.
Má ten ruční dostatečný tlak?
Díky |
 |
Zakopani hadice od jimky pred zimou, 19.10.2010 pouziva se kazdodenne... asi se nedostanu ale ani na tech 35-40cm a zima za dvermi...
diky vsem za pomoc s resenim dotazu!!! |
 |
Zakopani hadice od jimky pred zimou, 29.9.2010 jeste me napadlo... co na to rikate... obalit mirelonem a pak jeste ten mirelon do flex kabelove chranicky??
a kopat jen tak 20-30cisel do zeme??:) |
 |
Zakopani hadice od jimky pred zimou, 9.9.2010 Dobrý den,
potreboval bych poradit z vasich zkusenosti cim nebo jak chranit pred zimou gumovou hadici, ktera slouzi pro odvod odpadu z jimky. napadlo me obalit mirelonem a zakopat pod zem... ale kolik... staci 20cm?
Vim ze cim hlobeji tim luip ale... celý příspěvek > |
 |