|
Příspěvky uživatele - 72.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ovad - da sa odplasit?, 2.3.2015 Já mám léta odzkoušeno, že nejlepší když je vedro, je nechat nad sebou dopadat vodu ze zahradního rozprašovače. Nastavit si velikost kapek tak, aby to nebylo nepříjemné a můžete se opalovat, jak dlouho chcete a ještě se u toho ochladíte. Aby to moc... celý příspěvek > |  | Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 23.5.2013 Mám ho již tři roky, stálo 25000,- a zatím jenom topí. Tak že už je dávno zaplaceno. A otom to je... |  |
|  | Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 22.5.2013 Zdravím, hodně záleží, je-li bazén zapuštěný a izolovaný. Fólie (bublinková) je samozřejmě přes noc nutností, já bych si připlatil pár tisíc a koupil bych tepelné čerpadlo BP-85HS. Je lepší mít trochu přebytek výkonu, než to honit na krev. Čerpadlo... celý příspěvek > |  | Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 22.5.2013 Dobrý den, tak to je hodně velká UTOPIE co píšete. TČ BP-100 od Mountfieldu vyrobí ze 2kW 10kW výkonu. Kdybych to udělal podle vašeho nápadu, spotřebovaná el. energie by byla víc jak čtyřnásobkem toho, co spotřebuji dnes. Jelikož výše píši, že mě... celý příspěvek > |  | Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 21.5.2013 Dobrý den, pro upřesnění jak píši výše, používám TČ BP-100HS (od Mountfieldu 2kw el. energie = 10kw do vody), za 7 hod. provozu ohřeji vodu při běžné denní teplotě okolí 15 - 20°C o tři stupně. Přes noc (7 - 10°C) voda pod krytem schladne tak max o... celý příspěvek > |  | Použití chlornanu sodného místo drahých chlor. tablet, 18.5.2013 Možné je použít i běžné SAVO, musí to být ale SAVO na dezinfekci studní. Dávkování je popsáno na obalu. Modré skalice bych se nebál (dávkování pro povolenou koncentraci v pitné vodě 1 mg/l Cu což odpovídá dávce 4 g/m3 modré skalice). Používá se ale... celý příspěvek > |  | Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 18.5.2013 Dobrý den, TČ je k bazénu opravdu super. K zakopanému bazénu velikosti 30 m3 používám TČ BP-100HS (od Mountfieldu) již třetím rokem. Koupeme se od dubna do konce října, voda stále 29°C. Nutné je však mít zastřešení a dobře izolovaný bazén (dno a boky... celý příspěvek > |  | Květnové mrazy 2011, 9.5.2011 Frýdlant v Čechách, na zahradě oba ořešáky tak 20leté černé - suché listy i květy (jak Černobyl), úplně jsem se lekl. Ještě jsem to nezažil. Jak čtu dále, tak snad znovu obrazí. |  |
 |
|
|
|