Příspěvky uživatele - 249.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Volně stojící holubník na sloupu, 13.11.2010
Já jsem dlouholetý chovatel holubů, a mohu Vám říct, že sice je pravda, že bývá tento holubník nepraktický, ale lze ho vyrobit i tak, aby splňoval nároky na snadné čištění i kontrolu holubů. Můžete se podívat na mé stránky. Mám tam i fotografie mého... celý příspěvek >
Jedno malé jezírko, 6.5.2010
Dotaz na pana Hrkala. Dá se nějak zabránit tomu tvoření kalu na dně a stěnách jezírka?Nebo aspoň omezit.
Jedno malé jezírko, 6.5.2010
A ještě videa zde a zde.
Jedno malé jezírko, 6.5.2010 Obsahuje fotku
Vysavač kalu. Vysavač je zhotoven z ponorného čerpadla a k němu je napasován flexibilní odpad plus stará trubka od vysavače i s koncovkou.Funguje dobře, hlavně když je vidět na dno na to, co se vysává.Ta flexibilní hadice mohla být silnější, občas... celý příspěvek >
UV lampa, 29.4.2010
Ke značce Atman nemám stížnosti.Mám jejich čerpadla už třetím rokem a fungují.Tož tak.
Jedno malé jezírko, 29.4.2010
Ph jsem měřil loni a pohybovalo se kolem 8.Tvrdost jsem neměřil.Vápenec tam myslím není.Co konkrétně se Vám nelíbí na březích?Rád si nechám poradit.
Jedno malé jezírko, 29.4.2010
Klasický skimmer potřebuje velký výkon čerpadla, na tak malé jezírko by to nešlo.Pokud se použije klobouk s plovákem, tak ho musí čerpadlo přisát pod hladinu.Chápu to správně?Choulostivé to je, musí se stále hlídat.Naštěstí na něj vidím z okna.Tou... celý příspěvek >
Jedno malé jezírko, 28.4.2010 Obsahuje fotku
Obrázek výru který se tvoří u skimmeru a kde je sice né moc dobře ale je vydět, jak je jedna půlka čistá a druhá ne.Ten binec co plave nahoře během dne vyplouvá na hladinu ze dna.Je vidět jak se na něm dělají bublinky a potom vyplave hlavně když... celý příspěvek >
Tady fotka již zaplého vodopádu a odkaz na video.
Omluvte nepořádek ve filtru.On tam totiž už druhým rokem bydlý Karel s Václavem(pavouci).Proto ty pavučiny.
Fotky filtru.Větší čerpadlo má psaný výkon 2200l/hod. menší 750l/hod.Oba obyčejný a levný Atman.
A ryby.
Tady fotka té řasy nebo co to je na fólii.
Ještě fotky vyůstění vody z maláho čerpadla do drenáže ve štěrku.
Jedno malé jezírko, 28.4.2010
Dotaz na pana Hrkala.čím to, že rostliny nejdou?Lekníny jsem zkoušel jeden rok přesadi, druhý pohnojit, ale stále nejdou.Listů je málo a jsou spíše hnědo červené.Květů poskromnu.Přitom první ro k to byla paráda. Děkuji za rady.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika