|
Příspěvky uživatele - 149.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 27.3.2013 Na záhrade je teraz u nás 5-6 cm snehu a pôda zamrzlá, takže počkať na jarné slniečko.Inak s vysádzaním cibuľky do truhlíku nemám žiadnu skúsenosť, aj ja si počkám na radu skúsených záhradníkov.Bajas. |  | Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 Zatiaľ nás čakajú iba dosť chladné veľkonočné sviatky.Ešte na útorok je naplánovaných podľa SHMU -4.No myslím, že sa už dočkáme jarného oteplenia.Bajas. |  |
|  | Ovocná stěna, 27.3.2013 Využil som staršie vlákno, aby som sa spýtal na názor odbornej verejnosti na môj plán vybudovania ovocnej steny s hustejšou výsadbou. Mala by mať cca 15-18 metrov dĺžky s výškou 2,40-2,50 m. Jedná sa mi o to, aby som mal stenu s vedením na drôtoch a... celý příspěvek > |  | Náhrada za Oleokol, 21.3.2013 Rozšířené použití Redlanu 40 EC. Zdravím. Bajas.
|  | Řez nově zasazené meruňky, 20.3.2013 Keď som si pozorne prezrel obrázky, tak som tam našiel starších viacej, myslím si, že ten čo sa jasne javí, ako starší, ten bude najstarší, straršie sú tam viaceré a z nich poväčšine vyrazilo iba "1" očko do minuloročných malých prírastkov na skoro... celý příspěvek > |  | Jedovatosť - Agát biely, 18.3.2013 S tou jedovatosťou všetkých častí rastliny, okrem kvetov som si vyčítal z kníh, a i tom dusíku sa píše, takto si ho, myslím, pripravuje agát pre svoj bujný rast. No ešte niečo je zaujímavé, ako malé decko som, často nosil pre zajace (králiky) zelené... celý příspěvek > |  | Mrazy v březnu 2013, 18.3.2013 Na 25.,26.,27. u nás sa vyhrážajú "len" -6°C. Od BV 25 km smer SK. Bajas. |  | Tis - lze ho zachránit a tvarovat?, 18.3.2013 Vo vlákne " Živý plot z tisu - vysazený letos na jaře" priatelia radia strih 2x do roka "duben - srpen", Mám ihlany i tvarované, no mám pocit, že manželka ich strihá kedy má čas a chuť a nevadí im to. Bajas. |  | Jedovatosť - Agát biely, 18.3.2013 Ďakujem všetkým za snahu, včera som tam zasadil slivku prezident na myrobaláne.Pôdu z vykopanej jamy som vymenil za lepšiu. Za čas poinformujem, ako strom dopadol.Bajas. |  | Jedovatosť - Agát biely, 15.3.2013 Znamená to, že s pestovaním ovocného stromu v mieste dlhovekého pobytu agátu mám "utrum", alebo...? Bajas. |  |
|  | Jedovatosť - Agát biely, 15.3.2013 Chcem sa spýtať na otázku jedovatosti inváznej rastliny „Agát biely“. Na dvore mi rástli 3 dosť veľké stromy agátu bieleho (D 500 až 600 mm), možno pred 6 rokmi som ich zrezal, a pred 3 mi rokmi som vyprostil zostatky pňov. Ako pozostatok vyrástli a... celý příspěvek > |  | Vrúbľovanie marhule, 15.3.2013 Na p./p-i 178.235 :
A dôvod eventuáleho budúceho spravokorenenia? Ďakujem, Bajas.
|  | Mrazy v březnu 2013, 13.3.2013 Dnes ráno som mal o 4.00 hoh. v aute +2,5° C. Bajas.
|  | Mrazy v březnu 2013, 13.3.2013 Pre Záhorie u Moravy som dnes ráno pozeral na SHMU na 16.03. a 17.03. je predpoveď okolo - 4° C. To by nebolo až také hrozné. Bajas. |  | Pastinak vysety rok po mrkvi, 11.3.2013 "Zda neni o neco mensi zlo dat rok po mrkvi pastinak (pre ce jen vycucava z pudy trochu odlisne ziviny nez mrkev), nezli opet mrkev"
Ja by som dal paštrnák, ale vedecky to zdôvodniť neviem.Uvidím čo povedia väčšie kapacity. Bajas.
|  |
 |
|
|
|