Příspěvky uživatele - 108.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výměna oleje a olejového filtru u motoru Briggs Stratton, 24.6.2014
Asi bych Vám poradil, koukněte do návodu. Nejsem servisák, ale některé rady v tomto vláknu jsou zcestné. Já mám v originálním návodu k TWIN 7220 tyto intervaly: 1. výměna po 5-ti hodinách, každá další po 50-ti hod. Výměna olejového filtru každou... celý příspěvek >
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 15.5.2014
Ano, s tím asi musí každý souhlasit. Navíc si myslím, že se tráva lépe rozseká, pokud nenaráží do hran tunelu. Škoda, že Secogroup nesdílí stejný názor, že by klín měl být standartně dodaný spolu se strojem. Zj
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 14.5.2014
Můžete někdo z vlastní zkušenosti poradit, zda má smysl kupovat mulčovací klín? Já ho mám u sekačky Stiga a výsledek se podobá práci s ucpaným tunelem. Klín chci na Starjet, ale to je asi úplně jedno o jaký traktor jde.děkuji Zj
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 28.11.2013
Ještě k obrázku. Toto je asi největší svah, kde mi to vychází na cca 12°. S dvouválcem asi není problém. Raději ale asi nahoru- dolů, než po vrstevnici? ZJ
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 27.11.2013 Obsahuje fotku
Děkuji za reakci. K výpočtu úhlu jsem se již propracoval. Spíše než o motor se bojím, kde má traktor těžiště a kdy hrozí převrácení. Nebo začne dříve klouzat- smýkat se ze svahu? Díky ZJ
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 27.11.2013
Špatný dotaz, rozumím. Může dát někdo foto, jak velké kopce seče? Na YouTube jsem našel video s traktorem Snapper, asi Starjet AJ 102. Je to dost zkreslené náklonem kamery, přesto si myslím, že to může být i více jak 10°. 
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 26.8.2013
Tak jsem již koupil SJ 22 Hp a prosím o radu zkušené. Jde mi nyní o bezpečnost. Mám svah ve většině zahrady do 10° a doufám, že bych měl posekat většinu  plochy. Z návodu vím, že se má sekat do 10° proti kopci, ale já se musím na konci zahrady v... celý příspěvek >
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 13.8.2013
Než jsem začal číst toto vlákno, byl jsem hodně nakloněn CG XT220HD.Nechtěl jsem z MTF, ale nyní mají nejlepší cenu. Pozemek k sečení mám cca 40 km od nejbližšího servisu (okolí Bouzova), ať koupím co koupím. Karsit nabízí odvoz / dovoz v záruce... celý příspěvek >
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 9.8.2013
Já se nyní rozhoduji koupit traktor do cca 100 000,- Kč. Jsem příznivec firmy DOLMAR, z jejichž nabídky se mi líbí DOLMAR TM-122.22 H2. Když porovnám dokumentaci a parametry s levnějším Castelgarden XT 220HD, tak se mi zdá, že mimo kapotáže se jedná... celý příspěvek >
Chory vinič?, 22.5.2013
Ten prispevok vyzsie je od mna autora temy - zabudol som sa prihlaist. Takze este by som dodal ze ci je mozne ze sa hrozno vysililo?
Chory vinič?, 22.5.2013
Co by sme mali skusit urobit aby sme zachranili hrozno. S tvarovanim nemam nejake skusenosti tak aj preto je tak ostrihane.
Chory vinič?, 22.5.2013
Neviem teploty pod 10°C snad neklesli a ak by to bolo teplotou tak by asi poskodilo aj vedlajsie hrozno. Ak by poskodila teplota vinic sa este spamata? Je mozne aby odomrel krik ked sme priiazali jeden konarik k opore - drotu? To hrozno co odumiera... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika