|
Příspěvky uživatele - 192.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malý, lehký křovonořez, 10.6.2013 Používam krovinorez al-ko, predchodcu súčasného modelu BC 4125 II Comfort. Kosím s ním už 5 rokov a musím povedať, že servis veľmi zanedbávam. Nič tam ešte nebolo menené /ani vzduchový filter/, len do toho lejem benzín premiešaný s olejom. Je pravda,... celý příspěvek > |  | Krovinorez ABG, 9.6.2013 Pripojím svoju otázku k tomuto vláknu, nechce sa mi zakladať nové. Čo myslíte, môžem pri práci s krovinorezom zaaretovať spúšť, aby som ju nemusel stále držať prstom? Ide o to, že kosím aj viac ako 2 hod. v kuse a potom mám aj dva týždne strpnuté... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka na plochu 1400 m2, 25.5.2013 Bolo by to fajn, potom by som kúpil AL-KO Highline 51.3 SP-A edition za 379 eur - zlatá stredná cesta |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 25.5.2013 Dobre, nikdy som nemal benzínovú kosačku, preto sám neviem aká by bola ideálna, kosí sa cca 500m2 lepšej trávy pri chalupe a cca 1500m2 lúčnej hustejšej trávy. Ak nebude elektrický štartér, tak budem kosiť iba ja, ak bude, tak možno aj tie ženy. Ak... celý příspěvek > |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 25.5.2013 Ďakujem, presne toho som sa obával a presne toto som chcel vedieť, vyzerá to tak, že sa mi lepšie hodí kosačka bez pojazdu. - alebo s nejakým variabilným, ale to všetko zvyšuje cenu...
Ešte by ma zaujímalo, že či napr. 2000W pri elektrickej... celý příspěvek > |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 25.5.2013 MTD? je to kvalitné? |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 25.5.2013 Ďakujem za odpovede, prioritne som však chcel zistiť, že či kosenie s pojazdom je vhodné do rôznych podmienok. Ak má niekto pestovaný trávnik, kde nenechá trávu narásť viac ako do cca 7 cm, tak mu asi pojazd dobre slúži. Ja mám však chalupu, kde... celý příspěvek > |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 25.5.2013 Ešte by som sa rád opýtal na pojazd. Aké s tým máte skúsenosti? Má to vôbec význam, ak potrebujem kosiť hustú poľnú trávu /nie vysokú/? Proste trávu pri chalupe. Obávam sa, že ak ten pojazd bude jednorýchlostný, tak možno to bude chcieť chodiť moc... celý příspěvek > |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 22.5.2013 Čo hovoríte na elektronické zapaľovanie benzínovej kosačky? Môžete ho odporúčať s ohľadom na vyššiu cenovú náročnosť? Napríklad vzhľadom k tomu, že tou kosačkou budú kosiť prevažne ženy - svokra a švagriná. Ďakujem za odpovede. |  | ABG, 21.5.2013 Zdravím, pri výbere kosačky som narazil na značku ABG, dozvedel som sa, že patrí pod značku VARI, teda podľa všetkého je to český výrobok. Cenovo je veľmi atraktívna a keď to nie je nejaká čína, tak by mohla byť aj kvalitná. Môžete prosím napísať... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka na plochu 1400 m2, 21.5.2013 ABG 595 PREMIUM LINE, toto som našiel a musím povedať, že z hľadiska deklarovaných parametrov je to takmer ideál, len neviem ako bude plniť kôš a vôbec nepoznám túto značku. Môžete sa k tomu vyjadriť prosím? |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 20.5.2013 Ďakujem za odpovede. Tá stiga vyzerá byť dobrá voľba /aj keď o tejto značke počujem prvý krát/, presne to čo hľadám, potrebuje bočné vyhadzovania a pojazd, dobrý /blbuvzdorný/ motor a dobré plnenie koša. To al-ko ma láka marketingom /a tiež tým, že... celý příspěvek > |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 20.5.2013 Zdravím. Uvažujem práve teraz o kosačke al-ko, niekde som čítal, že al-ko motory sa robia v číne /čínska kvalita/ a že kto chce al-ko, nech kupuje s motorom Briggs & Stratton. Mojím favoritom je AL-KO Highline 523 SP, ale ak mi tu niekto skúsený... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|