Příspěvky uživatele - 148.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 29.5.2013 Obsahuje fotku
Tady je ještě fotka celého jezírka.
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 29.5.2013 Obsahuje fotku
Fotka stejného místa 9 dní po aplikaci první dávky Algae Away (1 g /m3) - opticky skoro žádná změna, ale řasa ani nepřibyla. Voda je stále čistá, karasi a pulci žijí. Dal jsem druhou dávku 0.5g /m3.
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 27.5.2013
Budu mít půjčenou váhu s rozlišením 0.001 g. Zkusím zvážit 1 ml upěchovaného prášku. Když bych to vzal laicky, musel bych teď ten 1 cm výšky upěchovat na cca 2.2 mm, což se nemyslím, že by šlo. Uvidíme co navážím. Mirek
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 27.5.2013
Jak jsem již psal, měrná hustota Algae Away od jezírek Banat je asi 4,5x nižší než má čistý ZnO (ten má asi 5.6g/cm3). Takže to moc nehraje. Mirek
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 21.5.2013
Tak na dotaz, zda House of Kata vyrábí speciálně pro ČR 100x silnější verzi Algae Away než pro ostatní státy odpověděl Mr. Gerrit suše "Yes". To je oravdu povedený příběh. Fakt se těším na ten test na zinek. Mirek
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 21.5.2013
OK, obětuju 5 g a 200,- Kč na rozbor na přítomnost Zn, už to mám domluvené v laboratoři. Pokud v tom bude, předám to dál. Pokud jde o tu hustotu, předpokládám, že to nejsou sušené bakterie a enzymy, ale že, pokud tam jsou, čemuž už asi moc... celý příspěvek >
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 21.5.2013 Obsahuje fotku
Zdravím všechny účastníky této diskuze. Mám čtvrtým rokem jezírko asi 4 m3, s malým vodopádem a krátkým potůčkem,  a letos mě trápí dlouhé řasy. Voda je jinak čistá, to řeší bez problému UV lampa. Našel jsem produkt od House of Kata Algae... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika