|
Příspěvky uživatele - 104.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Páchnoucí voda z vrtu, 30.10.2013 Mělz jsme ten samý problém Vrt 28 m, hodnota manganu 0,65. Žádný přípravky nefungují. Řešily jsme to 3 roky. Nakonec jsem se napojily na řád, a studnu máme pouze k zalévání.
Ostranění železa a manganu rozpuštěného ve vodě lze... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 SC vs 460 vs?, 8.10.2013 Mám 420 tři roky a jsem s ní maximálně spokojen. Používám jí na zpracování dřeva cca. 15 m za rok a občas pokácím něaký strom. |  |
|  | Aku nůžky na živý plot, 6.9.2013 Mám ukunůžky na živý plot od blackdeker s baterjí 18v NiCd. Mám je již 5 let a stále šlapou. Najednou ostříhají cca. 100 metrů plotu z psího vína. |  | Novou sekačku s DOV motorem?, 21.5.2013 Mám HQ s motorem 650DOV. Sekám s ní již 5 let plochu 4 tis. metrů. Zatím žádná závada. Spokojenost |  | Jaká převodovka u zahradního traktoru - zkušenosti, 23.4.2013 Zdravím,
mám traktror karsit, motor BS V2 18HP, převodovka tuff torq k46 která má najeto 900 hodin. Pouze jsem v ní měnil jednou olej. Je pravda že již dávno nemá takový tah, ale funguje stále a to i po zahřátí. sekám 1x týdně 4000m.
|  |
 |
|
|
|