|
Příspěvky uživatele - 141.45
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč mi nechytají víčka?, 18.7.2012 Na některých víčcích totiž není guma, ale něco jako polyethylen, je takový trochu průsvitný. Taková víčka jsou pro průmyslové plnění. Také jsem s nimi měla několik velmi špatných zkušeností, než jsem se dopátrala, v čem je problém. Proto pečlivě... celý příspěvek > |  | Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 18.7.2012 Já tento nálev používám jako univerzální - okurky, houby, cibulky, směs do bramborového salátu... Dá se použít i na hadovky, ale měla bych obavu, že budou měkké. Nakládačka je už od podstaty tvrdší. MH |  |
|  | Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 18.7.2012 Dobrý den. Já také přispěji trochou do mlýna.
4 l vody, 1 l Bzeneckého octa / tento je důležitý pro chuť/, 15 dkg soli, 35 dkg cukru, malá lžička kys. citronové - svařit
Na dno každé sklenice asi půl mocca lžičky hořčičného semínka,... celý příspěvek > |  |
|
|
|