Příspěvky uživatele - 141.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč mi nechytají víčka?, 18.7.2012
Na některých víčcích totiž není guma, ale něco jako polyethylen, je takový trochu průsvitný. Taková víčka jsou pro průmyslové plnění. Také jsem s nimi měla několik velmi špatných zkušeností, než jsem se dopátrala, v čem je problém. Proto pečlivě... celý příspěvek >
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 18.7.2012
Já tento nálev používám jako univerzální - okurky, houby, cibulky, směs do bramborového salátu... Dá se použít i na hadovky, ale měla bych obavu, že budou měkké. Nakládačka je už od podstaty tvrdší. MH
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 18.7.2012
Dobrý den. Já také přispěji trochou do mlýna. 4 l vody, 1 l Bzeneckého octa / tento je důležitý pro chuť/, 15 dkg soli, 35 dkg cukru, malá lžička kys. citronové - svařit Na dno každé sklenice asi půl mocca lžičky hořčičného semínka,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika