|
Příspěvky uživatele - 181.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zničit dřepčíky rodu Epitrix na bramborách a rajčatech, 20.5.2013 Děkuji za odpověď, jsou tyto insekticidy nebezpečné pro kočky, které chodí volně po zahradě? |  | Jak zničit dřepčíky rodu Epitrix na bramborách a rajčatech, 19.5.2013 Nikdy jsem neviděla dřepčíky na bramborách, rajčatech, paprikách. Dnes jsem objevila na listech rajčat a následně i na bramborách listy, které jsou jak řešeto, jedna malá dírka vedle druhé. Máte někdo radu jak proti nim postupovat, obávám se, aby mi... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím o pomoc při určení druhu rostliny, 14.2.2013  Vloni mi na zahradě mezi bramborama vyrostla rostlina asi 1.2 m vysoká, měla pěkné květy, které postupně uzrávaly do bobulek, ve kterých bylo plno semínek, nevím jestli to je plevel nebo nějaká okrasná rostlina, ale protože těch semínek by bylo... celý příspěvek > |  | , 14.7.2011 Dobrý den,
tak to se jmenuje PUR pojivo. |  | A až Z o uzení, 8.7.2010 Ahoj můžete mi poradit jakou teplotou mám udit špek?(hřbetní sádlo)díky. |  | A až Z o uzení, 3.7.2010 hoj Tondo chtěl bych vyudit špek (hřbetní sádlo) mohl bys mi poradit při jaké teplotě a jak dlouho? Děkuji martin007orel@seznam.cz |  |
 |
|
|
|