|
Příspěvky uživatele - 233.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Staré odrůdy z polo až na vysokokmenů na zákrsek, 30.4.2015 Stromky chci bez opory, půda je jílovitá a na části zahrady je je stará cihelná navážka promíchaná s jílem a hodně vlhká. Připravené jámy mají průměr 2 metry a jsou 75cm hluboké vyplněné ornicí. Pro zákrsek by to snad mělo stačit.
Ale většina... celý příspěvek > |  | Staré odrůdy z polo až na vysokokmenů na zákrsek, 30.4.2015 Dobrý den.
Chtěl bych si přeroubovat staré odrůdy jabloní a hrušní, které nyní rostou na polo až vysokokmenech na zákrskové podnože, tak aby koruna stromu dosahovala maximálně 4 metrů. Jedná se o 25 stromů, které budu v budoucnu stříkat, hnojit a... celý příspěvek > |  |
|  | Přelitý trávník, 19.5.2013 Hodně to záleží na teplotě. Na jaře jsem čekal i 3 týdny, než tráva vylezla, nyní to je za týden již venku. A vlhké místo trávu nepoškodí, ba naopak, roste jako z vody. Mě nejlépe roste tráva u přepadu z jezírka. |  | Hustý trávník - co s tím?, 19.5.2013 nedá mi to abych si nepřisadil.
Já když na jaře neposekám rovinku (250m2) týden, tak se sekačka nerozjede ani na nejpomaljší rychlost. Prostě ji nastartuju, zmáčknu pojezd a zdechne. A to jsem si myslel, že mám trávník řídký. Sekám na 3cm, což je... celý příspěvek > |  | Trávník - má smysl frakce 0-4 na pískování?, 18.5.2013 Lepší než bez písku. Ale tam kde mají betonářský 0-4 tak mají i 0-2, protože se běžně používá na omítání.
U nás stojí oba dva cca 350 tunu, a ten bílý na zásyp dlažby, bez prachové části stojí jednou tolik. Už tři roky používám ten levný, protože... celý příspěvek > |  | Nemaslug?, 15.5.2013 Tak to bych chtěl vidět, jak pár hlístic zlikviduje celou slimáckou populaci široko daleko, kam až oko dohlédne. Protože když se to nezlikviduje na 100 kilometrech čtverečních v okolí zahrady, tak za chvíli přileze armáda dalších.
Bez plošného... celý příspěvek > |  | Kde koupit ferramol v 10kg balení?, 10.5.2013 Nevíte kde by se u nás v čr dalo koupit 10 kilové balení ferramolu? Všude mají jen 1kg. V německu vychází při velkém balení cena cca 120,- kč za 1kg, což je parádní.
Jestli víte tak poraďte.
Díky. |  |
 |
|
|
|