|
Příspěvky uživatele - 167.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to K.O?, 22.6.2012 vzhledem k tomu, jak se tady řeší nemoc rajčat jen z reziduí herbicidů v kompostu, tak to jste si zadělal řekl bych na velký průser |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 21.6.2012 Tedy paní Lído, vy jste v okrasné zahradě něco jako Mirek v melounech a paprikách
Je to nádhera, ani se mi nechce počítat kolik času i financí taková nádhera zabere!
Ale ten výsledek stojí za to!!! Máte mou velkou poklonu! Teď už ty vaše... celý příspěvek > |  |
|  | Molica - skodca na kaleraboch, kapuste a rajcinach ako ucinne proti nej?, 21.6.2012 Negativní zkušenosti na Biool? Prosím napište více.
Já mohu JEN chválit, zatím vždy jednorázově Biool zlikvidoval na 100% zasáhnuté mšice i svilušky a to na rúzných plodinách v různé prostředí.
Nicméně za dva dny tam samozřejmě pomaličku... celý příspěvek > |  | Kapková závlaha, 20.6.2012 musíte kapače každý rok vyčistit, to je celé |  | Píďalky vyžírají listy, 20.6.2012  tak jsem dnes důkladně zkoumal své "kýblové" brambory a ejhle, hodně listů má vyžrané dírky
až po opravdu důkladném zkoumaní jsem objevil maličké "píďalky", spouštělo se to po nitkách z listů pryč, jakmile jsem je začal detailněji... celý příspěvek > |  | Mám nemocné okurky, 19.6.2012 Nástupcem bude Previcur Energy, který možná nebude k mání ihned. Má stejnou složku propamocarb, a k tomu fosetyl. Ten je momentálně v Aliette, takže by se tím získaly dva přípravky v jednom.
|  | Mám nemocné okurky, 19.6.2012 jj, máte pravdu vlastně... nicméně ještě se sehnat dá, doporučuji zastrčené zahradnictví a lokální drogerie
Vážení zákazníci,
dovolte, abychom vás upozornili, že k 31.3.2012 dojde k ukončení prodeje těchto dvou... celý příspěvek > |  | Copak těm paprikám asi je?, 19.6.2012 našel jsem jeden výrobek s vysokým obsahem vápníku, tak ho sem dávám pro inspiraci, sám jsem ho právě objednal
EKOLIST Vápenný - 1 l
Bezchlorový koncentrát vápníku s dusíkem, hořčíkem a mikroelementy. Předchází nedostatku vápníku v kyselých... celý příspěvek > |  | Mám nemocné okurky, 19.6.2012 předloni jsem měl stejný symptom, vyřešil jsem to postřikem a zalitím Previcurem |  | Gril Weber, 19.6.2012 na návod nekoukejte, je tam napsáno MALÉ množství briket, aby je lidé kupovali a mysleli si, jak je to vlastně výhodné...
brikety Weber jsou sice špičkové, nicméně rozhodně to neznamená, že na kusech co je prstů na jedné ruce upečete půlku... celý příspěvek > |  |
|  | Svilušky na paprikach?, 19.6.2012 tu expiraci to určitě má z nějakého důvodu, vyhoďte to
a kupte si SviluStop, je to Omite a Nissorun dohromady, ničí to veškerá stádia svilušek, Omite jen dospělce a za chvíli se vám vylíhnou z vajíček další... |  | Sázení starých kanadských borůvek, 18.6.2012 bydlím kousek od chalupy a díky skleníku stejně musím nejpozději obden zalévat, takže se závlahou by snad neměl být problém
každopádně tohle už teď nemohu udělat
ještě doplním, že šlo o kontejnerové sazenice a keře jsou obaleny plody
bylo... celý příspěvek > |  | Sázení starých kanadských borůvek, 18.6.2012  po 2 letech shánění mi dneska konečně přivezli již poměrně vzrostlé kanadské borůvky, 2 keře
vykopal jsem dopředu díru, vyvezl asi 6-7 koleček zeminy a pod borůvky a kolem nich jsme dali 600 litrů čisté rašeliny
zasazeno, prolito vodou
co... celý příspěvek > |  | Automatická závlaha ve skleníku, 17.6.2012 z hluboké studny, tj. skutečně hodně studená voda, tipuji tak kolem 8° |  | Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 17.6.2012  tak kýble jsou už plné zeminy, zkusím tam dát kolem dokola zevnitř něco jako je plastová obruba kolem trávníku či stromků, abych zvednul okraje a mohl ještě něco přidat
jinak ty rostliny se mi klátí, musel jsem je ovázat a co je nejhorší, tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|