|
Příspěvky uživatele - 167.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mšice na melounech, 27.5.2012 Mirku to máte dle mne přesně to samé co jsem řešil já před týdnem!
taky to bylo okem patrné lehce do červené barvy
Sazenice lilku - škůdce
|  | Mšice na melounech, 26.5.2012 Biool je naprosto dostatečný, použijte ho
právě u malých rostlin mšice působí největší škody! |  |
|  | Jak ochránit jahody před ptáky?, 24.5.2012 tuhle síť proti ptákům jserm úspěšně aplikoval mezi tyčky i pro hrášek, už se po něm krásně pne stejně jako k okurkám |  | Ochrana rajcin a paprik proti plesni, 22.5.2012 druhá polovina června ACROBAT a pak dle počasí a infekčního tlaku RIDOMIL GOLD MZ PEPITE nebo ORTIVA, oba mají OL jen 3 dny |  | Angrešt - co to je?, 20.5.2012 ale tazatel nepsal, že by byl zastáncem čisté BIO cesty... a vy sám jste psal, že jste stříkal a stejně to nepomohlo, asi špatně...
diskuze na téma "1/10 postřiku ulpí na plodech" se nehodlám účastnit, je dle mne zcestná
to mne taky můžete... celý příspěvek > |  | Angrešt - co to je?, 20.5.2012 nechápu proč jste prohrál...
stříkám vždy celkem 3x a neznám co je to padlí, soused vedle ho má každý rok, nestříká...
padlí musíte řešit preventivně, to je prostě každoroční nutnost a povinnost |  |
 |
|
|
|