Příspěvky uživatele - 167.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice na melounech, 27.5.2012
Mirku to máte dle mne přesně to samé co jsem řešil já před týdnem! taky to bylo okem patrné lehce do červené barvy Sazenice lilku - škůdce
Mšice na melounech, 26.5.2012
Biool je naprosto dostatečný, použijte ho právě u malých rostlin mšice působí největší škody!
Jak ochránit jahody před ptáky?, 24.5.2012
tuhle síť proti ptákům jserm úspěšně aplikoval mezi tyčky i pro hrášek, už se po něm krásně pne stejně jako k okurkám
Ochrana rajcin a paprik proti plesni, 22.5.2012
druhá polovina června ACROBAT a pak dle počasí a infekčního tlaku RIDOMIL GOLD MZ PEPITE nebo ORTIVA, oba mají OL jen 3 dny
Angrešt - co to je?, 20.5.2012
ale tazatel nepsal, že by byl zastáncem čisté BIO cesty... a vy sám jste psal, že jste stříkal a stejně to nepomohlo, asi špatně... diskuze na téma "1/10 postřiku ulpí na plodech" se nehodlám účastnit, je dle mne zcestná to mne taky můžete... celý příspěvek >
Angrešt - co to je?, 20.5.2012
nechápu proč jste prohrál... stříkám vždy celkem 3x a neznám co je to padlí, soused vedle ho má každý rok, nestříká... padlí musíte řešit preventivně, to je prostě každoroční nutnost a povinnost
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika