Příspěvky uživatele - 211.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červení miniaturní broučci na venkovní dlažbě, 11.11.2013
dobrý den, podařilo se Vám zjistit o jakého broučka jde a co na něho působí? Mám ten stejný problém.
Jaký muchovník pořídit?, 18.5.2013
Kdesi v Čechách založila parta nadšenců muchovníkový sad, s mnoha odrůdami. Teď už si nevzpomenu, na internetu by se snad dala informace o nich dohledat. Udělali srovnání odrůd a jako nejlepší jim vyšla odrůda Martin. Dá se normálně... celý příspěvek >
Jakou zimní hrušku?, 17.10.2012
Janu. Vynikající. Mo.
Karina, 17.10.2012
Vzhledově atraktivní a dobrá. Ale - pořiďte si ji na semenáči, na kdouloni téměř neroste. Mo.
Meruňky Pincot a Kioto, 18.9.2012
Na mšice funguje dobře FAST (ve spreji). Mo.
Vlašský ořešák, 18.9.2012
Vybírám na zahradu nový vlašský ořešák. Prosím zkušené pěstitele o radu - Mars anebo Lake? Díky. Mo.
Které maliny?, 31.7.2012
Mám vyzkoušený Tulameen, plody jsou velké a dobré. V poslední době všude chválí remotantní odrůdu Polka, až mě to taky zlákalo ke koupi. Zatím nemám zkušenost. Plody údajně velké a výborné, nabízí ji už většina zahradnictví. Mo.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika