|
Postřik pustoryl, 10.5.2010 Mospilan, Calypso... |
 |
Choroba na jalovci, 10.5.2010 Je to rez hrušňová. Parazituje na hrušni a jalovci. Na jalovci se stím nic moc nedá dělat /ořezat/. Hrušeň se postřkuje třeba Baycorem. |
 |
|
 |
Spálila jsem stromek cereritem?, 6.5.2010 Nenít to mrtvice nebo moniliový úžeh? VK |
 |
Chřest, 6.5.2010 Jájsem jedl zelený - chuná trochu jako hrášek. Docela dobrý. VK |
 |
Podivná choroba višně, 5.5.2010 Moniliová spála peckovin. VK |
 |
Mrkev jako telegrafní sloupy, 4.5.2010 Času je dost do konce června. Mě taky vzešla nepravidelně. Myslím, že jsem ji vyséval nepravidelně hluboko. |
 |
Rajčata, 4.5.2010 Pod pytlem Vám to zlikviduje plíseň. VK |
 |
Trubač kořenující, zkušenosti, 29.4.2010 Já jsem ho vysadil k plaňkovému plotu, který porostl a prorostl. Plot samozřejmě nešel natírat. Tak milý trubač letěl. Krom toho se rozlézá pod zemí. Ale je to krásná rostlina. VK |
 |
Samosprašná třešeň + bluma, 29.4.2010 Taky třešeň Stella. VK |
 |
Je toto moniliový úžeh?, 29.4.2010 Na obou fotkách je moniliový úžeh jako víno, žádný mráz - a odnesou to ještě další letorůstky. Mě se líbí, jak se všichni dušují, že budou příští rok postřikovat, a přitom je to každý rok stejné, nepostřikují. Dělá to pak zlou krev mezi sousedy, když... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Je toto moniliový úžeh?, 29.4.2010 Stříkal jsem proti monilii Baycorem dle návodu - a na 99 % úspěch. V okolí jsou stromy na tom bídně. HK. VK |
 |
Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 28.4.2010 Zavři si pejska a nech ježka žít... |
 |
Papriky už ven?, 28.4.2010 Mám krásné papriky, tak akorát na sázení. Myslíte, že už je můžu dát ven? |
 |
Proc neplodi 12-leta slivon Malvazinka (v Praze)?, 26.4.2010 Při dokvétání by to chtělo postřik proti pilatce /CALYPSO, MOSPILAN aj./ VK |
 |
Strupovitost a padlí, kdy a čím, 26.4.2010 Listy a současně i větévky, silné větve a kmeny ne. VK |
 |