|
Příspěvky uživatele - 218.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Střih jabloně - je správně?, 17.5.2013 Dobrý den, vidím,že se rozproudila debata kolem mého stromku jabloně Rajka dost velká, až jsem z toho dost zaražený a zmatený.Jako laik slyším porvé tady termín kotel, terminál je asi hlavní kolmá větev, nevím s určitostí, a další termíny, kterým... celý příspěvek > |  | Střih jabloně - je správně?, 15.5.2013  Dobrý den, tak jsem to asi dobře nezvládl, a co stím nyní.Něco dělat ještě teď, je asi pozdě, mám to nechat až zase na jaro?Přikládám ještě jednu fotku z jiné strany. Děkuji za to, že se aspoň na to podíváte a poradíte. Jsem v tom úplný laik. Burian |  |
|  | Střih jabloně - je správně?, 15.5.2013  posílám fotku jabloně Rajka, jak je to s tím střihem, je to špatně? |  |
|
|
|