Příspěvky uživatele - 4.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsev rajčat, 8.3.2012
Mirek, mam pravdepodobne menej rastlin, ako Vy odrod. Aj by som im mena mohol dat a asi by som si ich aj zapamatal.
Loňské piliny a listí, 8.3.2012
...alebo skor stratia...
Výsev rajčat, 8.3.2012
Mame hromadu plastovych nadob co zostali z nejakych priesad. Vyska asi ako tie jogurtove ale podstatne sirsie, mozno 15 cm priemer. Dostatocny priestor pre korene rastlin. V spodnej casti su prilis velke otvory a preto ich vystielam netkanou... celý příspěvek >
Fosfátové sklo, 2.3.2012
Chemicky to zmysel ma, podobne existuju boritanove skla, ale i neoxidove skla. Su to zosietovane amorfne tuhe latky. Co sa tyka marketingu, pre mna moze byt dolezite, ci tieto skla nezasvinia zivotne prostredie, pretoze rozpustna forma je velmi... celý příspěvek >
Ekolist mikro, hnojivo mikroprvkov, 2.3.2012
Zháňam hnojivo ekolist mikro. Nechce sa mi objednavať na nete alebo cestovať kvôli tomu do ČR. ... má niekto typ, kde sa dá zohnať v Bratislave?...prípadne aj iné hnojivo zložené zo zmesi mikroprvkov (bez NP). (Tenso coctail v kg balení je... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 2.3.2012
Skusal uz niekto rastliny prezimovat? Z jesennych odobrat vyhon, nechat zakorenit a rast pri vianocnom stromceku...
Jeseter Ruský a ochrana jezírka před kočkami, 29.2.2012
Jeseter je pomala ryba. I ked prezila u mna rok, na jar po unave zo zimy ich macka vytiahla. Ale na ostatne sa nechyta, mozno preto, ze som spravil plytciny s rastlinami. Asi 10-30 cm hlboke a pol metra siroke. Trochu sa to tam prehrieva, ale co... celý příspěvek >
Česnek a mrazy, 27.2.2012
Cital som v nejakej odbornej literature, ze ak sa zmeska jesen, mozno este jesenny vtysadit vo february v dnoch ked nemrzne. Mozno aby stihol Jarovizaciu.
Kadeřavost - postřik dnes?, 24.2.2012
Ja som odstal auto mail z jednej sluzby, ktora oznamuje vhodny cas... Pisu, ze ak bude teplota nad 7, je vhodny cas urobit prvy preventivny postrek. Pisali aj u fuzarke a cesnaku.
Spousta pilin od morčat na kompost, 23.2.2012
ok, pod lepenkou sa da mysliet vselico.
Spousta pilin od morčat na kompost, 22.2.2012
Piliny s travou su velmi dobra kombinacia. Precurane sa rozlozia rychlejsie. Mozno prehodit zeminou a s lepenkou si asi robite srandu. Ale spor s tchanom neriskujte.
Okyseleni pudy siranem amonnym, 16.2.2012
Na jeden šup to nebude veľká zmena. Limituje vás množstvo amoniaku, s ktorým sa to nedá preháňať. Ale ak budete túto látku opakovanie používať, môže sa to významne prejaviť, záleží na pôde. Ako prevencia toho, aby sa kyslá pôda postupne nedegradovala... celý příspěvek >
Co patří a co ne do kompostu, 14.2.2012
Mozno su plne postrekov. Skor ci neskor ich kompost "dostane"
Orientační test pitné (?) vody doma, 7.2.2012
Blbost. Ci je voda pitna nedokaze urcit ani mikrobiologicke laboratorium, ak na toto nie je specializovane. Mikroskopom mozno uvidite bakterie ako malicke objekty, bodky, ale urcite nebudete schopny urcit ake bakterie to su. A urcite nie mikroskopom... celý příspěvek >
Zamrzání jezírka, 6.2.2012
Neviem, ale pani v Marianke co ich pestuje apredava vo velkom tvrdi, ze preziju aj premrznute. Asi ich ma v plytkej vode a ma s tym nejake skusenosti. Literatura pise ze nepreziju. Tak si vyberte. Ja som ich zabudol vsetky dat do hlbsej vody a tiez... celý příspěvek >
Další diskuze:  21222324  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika