|
Bejbino, 10.4.2012 Ja som nechal vo foliovniku asi 15 sadenic rajcin a prisiel som o ne. Hned vysadil nove, ale je uz certovsky neskoro. |
 |
Výroba filtru, 10.4.2012 ...hladsia strana ma lepsiu prepustaciu schopnost? |
 |
|
 |
Jaký strom do 8 metrů výšky?, 2.4.2012 Oskorusovnik? |
 |
Slunečnice pestrá, 2.4.2012 Ja mam 3 asi 10-15 cm a z mladych neviem kolko, mozno 10?...tie maju asi 2-5 cm. Nekrmim ich. I ked obcas ma chyti taka mania a ked vykopem cervicka alebo chytim nejaky hmyz tak im hodim a bavim sa na tom. Skocia po... ako pirane. Ale potom si... celý příspěvek > |
 |
Mulčování jahod, 27.3.2012 Niekedy davam pokosenu travu, ale len taku tenku vrstvu, par cm, aby v pohode uschla. Hrubsia vrstva nie je vhodna, pretoze moze zacat hnit kvoli nepristupu vzduchu. Malicka vrstva zoschne a vznikne slamovohnedy mulc, ktory zvetravanim aj dostatocne... celý příspěvek > |
 |
Kdy začít s postřikem Baycor proti monolioze?, 26.3.2012 ...este raz sa spytam, ma zmysel striekat AJ AK NEPRSI a je pekne pocasie? |
 |
Uzení klobás studeným kouřem, 22.3.2012 Vobec si nemyslim, ze studene udenie je o teplote do 30 st C. Moze byt aj podstatne vyssie, povedzme 50 st, isteze narazove... dlhodobo sa treba snazit ist s teplotou dole. 50 st vam udenie nepokazi 100 uz ano. Studene udenie sa da zvladnut aj v nie... celý příspěvek > |
 |
Baltská světlá rašelina, 22.3.2012 Biele raseliny su mlade raseliny tvorene prevazne odumretym raselinikom. Cierne maju spravidla viac mineralov, udajne vznikaju z roznych rastlin a su starsie. Biele su skoro cista organicka hmota bez mineralnych soli a bez zivin. Hodia sa mozno viac... celý příspěvek > |
 |
Uzení klobás studeným kouřem, 21.3.2012 Tazko radit, pretoze na to treba dobru udiaren, kde mozno udrzat teplotu nizku. Nemalo by vela fukat, aby nebol tah a maly ohnik. Ja som sa nachodil ako magor ale strazil som malinky ohnik, aby to moc nehorelo. A udilo sa dlho, niekolko dni. My sme... celý příspěvek > |
 |
Uzení klobás studeným kouřem, 21.3.2012 Domaca sunka, udeniny madarske... klobasky aj salamy, tajomstvo nie je len v kvalitnom mase a koreni, ale aj v kvalitnom, pomalom a HLAVNE studenom udeni. Takto sme udievali s mojim otcom a nemalo to chybu. Vyssia teplota... ak sa tato nehoda stala,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kadeřavost - postřik dnes?, 21.3.2012 neprsi, je pekne... tu v BA to vyzera zatial dobra sezona. |
 |
Automatické zavlažování - čerpadlo, nádrž, vodovodní řád, 19.3.2012 Uz ste to "spustili" vodu na zahrade, alebo sa treba bat nejakych mrazov?
Ja mam stale zimny rezim - bez vody - na zahrade, ale hodila by sa mi napriklad pri cisteni jazierka. Ak by boli dlhsie a silnejsie mrazy, bola by to galiba. |
 |
Vypuštění jezírka, 13.3.2012 Pan Hrkal, kedy je optimalny cas na spustenie filtracie? |
 |
Kadeřavost - postřik dnes?, 9.3.2012 ...tento som mal na mysly, ten s lepidlom. Nie je odolny ako odlony. U tohto mozno netreba az tak superpresne trafit cas, resp ked trochu poprsi vydrzi asi viac....mozno 3 tyzdne alebo 2 pri obcasnom dazdi. |
 |
Kadeřavost - postřik dnes?, 9.3.2012 Aký je to prípravok, čo sa nezmýva vodou? Mal by byť meĎnatý. |
 |