Příspěvky uživatele - 4.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na krtka, 29.10.2012
Niekedy pasce musia vypachnut. Krtko do nich nejde, lebo citi v nich pach cloveka. Aj ked vypachnu, nema k nim uz doveru, zapamata si ich ako nieco nebezpecne. Pri zmene miesta uz do nich mozete krtka chytit. Mnesa stalo to iste. Prudky dazd moze... celý příspěvek >
Drvič záhradného odpadu, 26.10.2012
V d teste vraj vitazili zn bosh, ktore chvalia aj ti, co ich maju. Su aj trochu drahsie, ako ine. Prekvapil mac allister z hornbachu, aspon sa tym chvali hornbach, ze skoncil druhy. je to valcovy a lacny drvic. Ak ho mate, dajte info. Vraj sa pri... celý příspěvek >
Nať z paprik - zarýt nebo spálit?, 26.10.2012
aj drevite casti bylin sa rychlo rozpadnu, dokonca aj niektorych drevin, co maju maloi celulozy a vela vody v dreve... napr. taka vrba. A uz vobec nie je problem s paprikou. Nie je to dub.
Vertikutace, 25.10.2012
To co pisete je cista pravda, ale tyka sa to hlavne, ak je trava velka, prerastena. Taka je moja skusenost. Mal som problem, ked som vo falosnej domnienke nechal na zimu travnik zostrihnuty na dlhsi strih. Tepla jesen mu dala par cm a zima... celý příspěvek >
Vertikutace, 24.10.2012
riadne nizko posekat. Cez zimu bude rast minimalne, ale mikroorganizmi cast mrtvej travy zozeru. Ja som takto urobil uz druhy rok a na jar som skoro vertikutator reklamoval. Nemal co vyhrabat.
Alkafen, lepidlo na folie, 18.10.2012
Ake mate skusenosti s matadorfix alkafenom? Malo by to byt lepidlo zlozene z pvc rozpusteneho v org. rozpustadlach na ucinne spajanie pvc profilov a folii. Nahrada za spajanie natavovanim. Velku vyhodu vidim v cene, ktora je radovo nizsia ako "zlatom... celý příspěvek >
Máta - hodně silná?, 11.10.2012
Najlepsie druhy, co sa tzka aromy, su: Mentha spicata (ma najviac mentolu) a Mentha longiofolia (velmi silno vonia, ale mentolu ma malicko)
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 1.10.2012
Ja odsavam dno, to najhlbsie mimo jazierka a cez filtracnu sietku. Kal ten najjemnejsi to nezachyti, ale chyti to aj pomerne jemnu chumacikovitu riasu. Potom povysavam aj vyssie miesta, ale cez sietku vraciam vodu do jazierka.
Destilovať v medi, alebo antikore, 27.9.2012
Co ta med katalyzuje?
Komposter na zahradu cca 1500m2, 26.9.2012
kupit kompostery, kalifornske zizaly, specialnu vodu do komposteru, bakterie a kompost bude mat cenu zlata
Komposter na zahradu cca 1500m2, 25.9.2012
Ja by som niekde v rohu zahrady, nalepsie miesto pod stromami v trvalom tieni, vybral plochu 2x2 m, ale aj mensiu... a tam vozil vsetko, akykolvek kompostovatelny odpad. Pripadne my som z dosiek spravil ohradu do urcitej vysky, ale ani toto nie je... celý příspěvek >
Zazimování ryb, 25.9.2012
Ake rastliny mate na mysli?
Jaká rajčata pěstujete, 25.9.2012
bejbino asi do skleniku nepatri.
Kočky x jezírko, 21.9.2012
s pletivom pozor, moze rozderavit foliu.
Domácí pálení - danový přestupek nebo už trestný čin?, 20.9.2012
Teraz to tak vypada, ze ten co si pali sam, uchrani tak svoje zdravie (vyhne sa potencialnemu nebezpecenstvu pancovanych destilatov). Afera poslednych dni je toho dokazom. 
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika