|
Příspěvky uživatele - 4.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výroba výsevních proužků, 15.1.2013 Ma napadol ten gelovy kliciaci substrat, co je aj v detskych pampers. Urobit hustu hmotu zarobenim prasku s vodou a pouzit ako lepidlo, ktore pomerne rychlo uschne. Aby to naozaj uschlo by bolo treba pouzil malinke mnozstvo. Ked naprsi tak to... celý příspěvek > |  | Jsme ještě národem zahrádkářů?, 15.1.2013 Na dedine na juznom Slovensku za totaca zahradkarcenie tak trochu vo velkom davalo rodine aj celkom slusny prijem. Ci uz pestovanie hrozna, uhoriek a co ja viem coho vsetkeho. Na to nadvazoval chov mnozstva hydiny aj nejakych tych prasiatok. Iste,... celý příspěvek > |  |
|  | Popel na zahradu?, 14.1.2013 Je to aminokyselina, mate ju vo vlasoch, vsetkych tkanivach, kozi,...vsade. Ak konc tohto nie je nejaka velka, nemal by byt problem. |  | Nejchutnější rajčata, 14.1.2013 stredne plody... suhlasim, najma bejbino |  | Sedmikráska, mech a jílovitá zem, 11.1.2013 No to je nadhera. Ak by sa mi toto dralo do travy, tak najdem hrebicid co mi potlaci travu. :-) Nie je to zial take jednoduche. Prosim, napiste, ako sa Vam toto podarilo. Da sa to aj v pripade, ze podmienky nie su celkom vhodne? Povedzme polotien, ci... celý příspěvek > |  | Sedmikráska, mech a jílovitá zem, 10.1.2013 Mne sa tiez derie mach do travy na niektorych miestach, v tieni, kde je vlhko. Mam pravidelne koseny travnik a pekny husty. Ale musim priznat, ze proti machu nebojujem. Je krajsi ako travnik a som rad, ze tam je. Ani kosit ho netreba. Keby som mohol... celý příspěvek > |  | U vám také raší česnek?, 8.1.2013 Su v zemi. Dal som uplne na konci novembra, tyzden predtym ako avizovali nejake mrazy. Su dost hlboko. Dufam, ze vylezu az v marci ci aprily. Minuly rok sa vyplatilo neskore sadenie. Sice im mraz resp pocasie ublizilo aj v zemi, vyslo radove az 90... celý příspěvek > |  | Lignohumát, 2.1.2013 Tu stavu z kompostu je dobre nechat prebublat vzduchovacom z akvarka. Je to asi kvoli zmene niektorych latok, ako su amoniak. Vola sa to kompostovy caj. |  | Popel na zahradu?, 30.11.2012 Vraj je lepsie, ak sa pridava do kompostu postupne (povedzme s nejakymi tyzdnovymi prestavkami) a nie naraz velke mnozstvo. Zakazdym zamiesat. Inak sa moze stat, ze vplyvom zmeny pH to narusi nejake tie bio procesy, pripadne zbytocne sa uvolni do... celý příspěvek > |  | Popel na zahradu?, 27.11.2012 Pol kybla dobre vyhoreteho popola nema 2 kg. Inak, hlboko korenujucim rastlinam ako su stromy ci ribezla popol neuskodi. Ph sa v pohode vypufruje. Nema taku silu. Pravda, travu ci burinu moze vela popola spalit. Popol obsahuje vsetko okrem dusika,... celý příspěvek > |  |
|  | Termín výsadby česneku, 13.11.2012 Tak ako ste na tom? Ja este nijak. Asi to pocka na koniec mesiaca. Teplo je dost, myslim, ze by to nebolo pre cesnak moc dobre. |  | Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 9.11.2012 Mate to velmi pekne. Mne na tom materialy vadilo prave to, ze ak sa na to stupi, tak ten material praska. V podstate to neplni ucel na 100 percent, na co je urceny. Lepsi je akykolvek odpad stareho pvc, narezat 10 cm pasy. Je to plasticke, ohybne... celý příspěvek > |  | Mletý vápenec, 9.11.2012 mame pekny husty travnik. V niektorych, stale zatienenych miestach sa rozmaha mach. Nemozem si pomoct, mne sa paci viac ako travnik. Idealne, ak by sa rozrastol co najdalej. Nechavam ho tam. Netreba sa o to starat. Zial, ma sancu byt len niekde.... celý příspěvek > |  | Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 8.11.2012 toto bol aj "nas" styl... ale po novembrovej revolucii prislo kopu noviniek, vratane mulcovacej kory, kamienkov, oddelenych zahonov, folii a podobnych veci, co v zahradkach neboli bezne. Niektore novoty su mozno uzitocne, ale nie vsetky ... Mne... celý příspěvek > |  | FIltrace - kde koupit stěnovou průchodku, 5.11.2012 Je tu velka diskusia "priechodky do sudu" Skuste hladat. |  |
 |
|
|
|