Příspěvky uživatele - 4.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výroba výsevních proužků, 15.1.2013
Ma napadol ten gelovy kliciaci substrat, co je aj v detskych pampers. Urobit hustu hmotu zarobenim prasku s vodou a pouzit ako lepidlo, ktore pomerne rychlo uschne. Aby to naozaj uschlo by bolo treba pouzil malinke mnozstvo.  Ked naprsi tak to... celý příspěvek >
Jsme ještě národem zahrádkářů?, 15.1.2013
Na dedine na juznom Slovensku za totaca zahradkarcenie tak trochu vo velkom davalo rodine aj celkom slusny prijem. Ci uz pestovanie hrozna, uhoriek a co ja viem coho vsetkeho. Na to nadvazoval chov mnozstva hydiny aj nejakych tych prasiatok. Iste,... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 14.1.2013
Je to aminokyselina, mate ju vo vlasoch, vsetkych tkanivach, kozi,...vsade. Ak konc tohto nie je nejaka velka, nemal by byt problem.
Nejchutnější rajčata, 14.1.2013
stredne plody... suhlasim, najma bejbino
Sedmikráska, mech a jílovitá zem, 11.1.2013
No to je nadhera. Ak by sa mi toto dralo do travy, tak najdem hrebicid co mi potlaci travu. :-) Nie je to zial take jednoduche. Prosim, napiste, ako sa Vam toto podarilo. Da sa to aj v pripade, ze podmienky nie su celkom vhodne? Povedzme polotien, ci... celý příspěvek >
Sedmikráska, mech a jílovitá zem, 10.1.2013
Mne sa tiez derie mach do travy na niektorych miestach, v tieni, kde je vlhko. Mam pravidelne koseny travnik a pekny husty. Ale musim priznat, ze proti machu nebojujem. Je krajsi ako travnik a som rad, ze tam je. Ani kosit ho netreba. Keby som mohol... celý příspěvek >
U vám také raší česnek?, 8.1.2013
Su v zemi. Dal som uplne na konci novembra, tyzden predtym ako avizovali nejake mrazy. Su dost hlboko. Dufam, ze vylezu az v marci ci aprily. Minuly rok sa vyplatilo neskore sadenie. Sice im mraz resp pocasie ublizilo aj v zemi, vyslo radove az 90... celý příspěvek >
Lignohumát, 2.1.2013
Tu stavu z kompostu je dobre nechat prebublat vzduchovacom z akvarka. Je to asi kvoli zmene niektorych latok, ako su amoniak. Vola sa to kompostovy caj.
Popel na zahradu?, 30.11.2012
Vraj je lepsie, ak sa pridava do kompostu postupne (povedzme s nejakymi tyzdnovymi prestavkami) a nie naraz velke mnozstvo. Zakazdym zamiesat. Inak sa moze stat, ze vplyvom zmeny pH to narusi nejake tie bio procesy, pripadne zbytocne sa uvolni do... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 27.11.2012
Pol kybla dobre vyhoreteho popola nema 2 kg. Inak, hlboko korenujucim rastlinam ako su stromy ci ribezla popol neuskodi. Ph sa v pohode vypufruje. Nema taku silu. Pravda, travu ci burinu moze vela popola spalit. Popol obsahuje vsetko okrem dusika,... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 13.11.2012
Tak ako ste na tom? Ja este nijak. Asi to pocka na koniec mesiaca. Teplo je dost, myslim, ze by to nebolo pre cesnak moc dobre.
Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 9.11.2012
Mate to velmi pekne. Mne na tom materialy vadilo prave to, ze ak sa na to stupi, tak ten material praska. V podstate to neplni ucel na 100 percent, na co je urceny. Lepsi je akykolvek odpad stareho pvc, narezat 10 cm pasy. Je to plasticke, ohybne... celý příspěvek >
Mletý vápenec, 9.11.2012
mame pekny husty travnik. V niektorych, stale zatienenych miestach sa rozmaha mach. Nemozem si pomoct, mne sa paci viac ako travnik. Idealne, ak by sa rozrastol co najdalej. Nechavam ho tam. Netreba sa o to starat. Zial, ma sancu byt len niekde.... celý příspěvek >
Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 8.11.2012
toto bol aj "nas" styl... ale po novembrovej revolucii prislo kopu noviniek, vratane mulcovacej kory, kamienkov, oddelenych zahonov, folii a podobnych veci, co v zahradkach neboli bezne. Niektore novoty su mozno uzitocne, ale nie vsetky  ... Mne... celý příspěvek >
FIltrace - kde koupit stěnovou průchodku, 5.11.2012
Je tu velka diskusia "priechodky do sudu" Skuste hladat.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika