Příspěvky uživatele - 38.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc při stříhání révy, 1.7.2013
Základem je znalost na jakým dřevě réva plodí. Brožura za 50K nebo I-net. Dále je to o Vašich potřebách a podmínkách v souladu se sílou keře. Při vytváření tvarů na pergolách je každý šťasten, když mu naroste výhon vcelku. Třeba i těch 3-4m. V... celý příspěvek >
Ohýbať letorasty?, 27.6.2013
Aniž bych se tohoto způsobu chtěl zastávat, tak ho popisuje třeba V. Kraus - Pěstování révy vinné. Důvod jsem tam nedohledal. Ale to mohlo být i tím, že mě sklaply víka. GB
Co vaše réva? (2013), 27.6.2013
A mohl by jste mi sdělit sladké tajemství, čím se dají tito broučci blýskáčci vykouřit? Klasicky Calypso Mospilan? Jo a tu zobonosku mám taky. ;-)
Co vaše réva? (2013), 24.6.2013
Tak dle reakcí nevím, co s ním, řešit, neřešit. Ono to asi bude stejně jedno, bo jak jste si jistě na fotkách všimli, co se týká fenofáze, tak jsem též na začátku kvetení. S tímhle počasím se pomalu, ale jistě začnu brzy těšit "za rok nashledanou".... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 24.6.2013 Obsahuje fotku
Netušíte někdo, co je to broučka. Obsypal nám teď téměř vše a obzvláště na vínu je ho kupa. Nemusím mít jeho celý životopis, stačí jen povědomí hubit x nehubit.
Co vaše réva?, 20.6.2013
No, záleží na vedení, požadavcích a odrůdě atd. Obecně se přírůstky krátí když přelezou drátěnku u pergol dle požadavků pěstitele. Jejich délku lze nepřímo zkrátit i tím, že se nechá více letorostů na keři a na nich více hroznů. Tím nebude mít keř... celý příspěvek >
Je to monilia laxa?, 19.6.2013 Obsahuje fotku
A já mám ten samý dotaz viz obrázky. Je to už z ořezaných větví, které jsem před 3 dny ořezal. Dal jsme tomu sice nějakou rezervu, ale po přečtení celého tématu o této libůstce(mon.laxa) mám trochu obavy jestli místo stromů nebudu mít spíš altán.... celý příspěvek >
Bílá plíseň na dřevě, 19.6.2013
Děkuji za info. Letos se mi toho nějak moc kupí. Navíc postižení, které jsem 20 let neviděl.
Bílá plíseň na dřevě, 19.6.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, na dřevě 20 let starého stromu se mi objevily takovéto chomáčky. Nevíte prosím někdo co to je? Děkuji za info GB.
Ohýbať letorasty?, 17.6.2013
Pokusím se citovati p.Pavlouška. Ohýbání letrostů má zásadní vliv na růst jednotlivých letorostů na tažni. Dle apikální dominance má totiž přednost v růstu koncový(nejvyšší letost) a podle něčeho jiného ten nejblíže kmínku. Z toho plyne, že pokud... celý příspěvek >
Malí brouci na vlhké zdi, 13.6.2013 Obsahuje fotku
a vypadá ten brouček takto? Je značně zvětšený přes foťák.
Malí brouci na vlhké zdi, 13.6.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám stejný problém. Poradil Vám někdo resp. už jste zvítězila?
Výroba šípkového vína v 50l kanystru, 13.6.2013
Podle této publikace jsem loni spáchal víno z červeného rybízu. Důraz na čistotu, jak při zavařování kompotů a marmelád. Sice z toho bylo něco, jako dezertní růžové silné činzáno, ale všem chutnalo. Na to že to byl první pokus s kvasným procesem jsem... celý příspěvek >
Neplodnost, škůdce, 13.6.2013
Plus děkují za navedení. Na tom serveru eAGRI jsou i grafy aktuálních výskytů na feromonových lapácích v různých koutech republiky. Takže desky zruším a zkusím dle informacích tohoto webu. Opět nutno konstatovat "ať žije internet" ,  a to... celý příspěvek >
Neplodnost, škůdce, 13.6.2013
Tak jsem zkusil a vyplivlo to toto níže zmíněné. Předpokládám, že to datum v závorce je poslední měření. Původně jsem to zkoušel jen na ten RK a to vypadá jaksi nefunguje/naktualizuje. Škodlivý činitel Sledovaná událost (fáze)  SET... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika