Příspěvky uživatele - 176.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dvouleté rouby, 27.12.2011 Obsahuje fotku
Mám podobnou zkušenost jako pan Vysloužil (vše s jednoletým dřevem). Vloni jsem zkusil roubování velmi brzy na jaře - podnož plané višně roubovaná sladkovišní Hortenzií. Rouboval jsem snad již na začátku února, zpočátku to vypadalo špatně, přišly... celý příspěvek >
Beforest, 24.12.2011
Moc zkušeností s touto odrůdou nemám. K jejímu pořízení mě před rokem inspiroval právě ten článek v zahrádkáři. Rouby mi poslal pan Miloš Vysloužil, za což mu tímto ještě jendou děkuji. Už teď se těším na první úrodu.
Kde sehnat malou pálenici, 23.12.2011
Pěkný kotlík. Co stojí taková věc? Jde to legálně pro svoji potřebu provozovat a co má člověk za povinosti (daně...?)
Japonský malotraktor Kubota, 16.12.2011
Já mám B 7001 a tam rozhodně řadit za jízdy nelze, myslím že B1600 na tom bude stejně.
Mespilus germanica, 16.12.2011
Ba jo. Palačinky s mišpulovou marmeládou bych si dal. Výborná má být i kachna na mišpulých. Neznám přesný recetp, ale do šťávy pod maso se před dopečením má zamíchat mišpulový džem. Já mám dva ročníky oskerušovice a je to moje nejlepší pálenka.... celý příspěvek >
Mespilus germanica, 14.12.2011
Mě chutná kde co, takže i mišpule jím rád. Ale ty dnešní se mi zdály přešlé mrazem až moc, přece už je dost pozdě. Vnitřek byl už úplně hnědý a chuť měla tóny mírně nahnilého jablka. Předloni jsem je ochutnal dříve, a zdály se mi lepší. Ten kdo je... celý příspěvek >
Mespilus germanica, 14.12.2011 Obsahuje fotku
Tak jsem se dostal konečně k tomu, abych mišpule vyfotil. Moc jich tam už teď nebylo. Také jsem při té příležitosti ochutnal a musím říci, že je ta chuť opravdu specifická. Věřím, že ne každý je nadšen. A tady jsou tři fotky na pokochání.
Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 6.12.2011
Ta technika je nutnost a současně nejdražší věc na celém sadě. Ručně okopávat okolo 70 stromků vás brzy přestane bavit. Pokud by byl zbytek sadu v trávě, tak 0,5ha by snad šlo nouzově posekat i výkonnou benzinovou sekačkou na trávníky.  To... celý příspěvek >
Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 6.12.2011
Upřímě gratuluji a přeji ať vám sad pěkně roste. Já jsem si podobný sad pořídil před 3 roky, takže už začínám sklízet první úrody. Přibližně polovina vámi vybraných odrůd mi tam také roste. Naprosto chápu myšlenku pestré ovocné skladby. Když od... celý příspěvek >
Pasivní plečka Vari, 2.12.2011 Obsahuje fotku
Ano, teď už se tady bavíme o dvou plečkách. Původní dotaz byl na pasivní. Aby v tom bylo jasno ještě více, přikládám fotky.
Palírny (oficiální) a jejich kvalita, 30.11.2011
Moje zkušenosti ze dvou palíren jsou různé, v jedné (raději nerpozradím ve které) je zvykem si přivést i vlastní dřevo - má to snad být levnější. Pálí tam kořalky snad i na pražcích, protože sousedi nadávají na smrad. Ochota personálu není valná. Od... celý příspěvek >
Jaký traktor na 2ha, 26.11.2011
Mám Kubota B7001 - 16 HP. Mulčuji cca 0,9 ha trávy na rovině horizontálním mulčerem šířky 1 m. Výkon stroje je na hraně, ale mě plně vyhovuje a odvádí dobrou práci, za kterou by se nemusel stydět ani Zetor. Při zastavování a rozjezdech je znát, že... celý příspěvek >
Co to máme na zahradě?, 24.11.2011
Žeby kočka?
Pasivní plečka Vari, 24.11.2011
Snad se tady bavíme o stejné plečce. K varině mám takové dva díly s radličkami šípová + L-kové do T - závěsu. Tato plečka se mi vůbec neosvědčila, nože jsou z měkého a tenkého materiálu a ohýbají se. Do tvrdé půdy na větší práci se nehodí, při vyšším... celý příspěvek >
Sázení vrby, 19.11.2011
Pro pěstování rychle rostoucích druhů na štěpku se používají jak vybrané klony topolů tak i vrb. Existují plochy, kde rostou vrby a topoly a není ve hmotě velký rozdíl. Hodně záleží na podmínkách místa a konkrétních vybraných klonech.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika