Příspěvky uživatele - 78.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení odrůdy staré slivoně, 23.7.2012
Troufnu si říct, že to bude výborná zapomenutá ranná odruda Černošická. U mě v oblasti prostoupené Šarkou jsem na ni nikdy nakažení nepozoroval, ani na listech ani na plodech. Období odpovídá, je to "žňovka". Pilatka ji má ráda, to taky sedí. A podle... celý příspěvek >
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 7.2.2012
Po strance chuti je Grávštýnské top jablko. A řekl bych, že se neduhy Grávštýnského trochu zveličují, alespoň ze své zkušenosti. Vstupuje pozdě do plodnosti, ale neřekl bych, že má nižší plodnost, vím v okolí o několika stromech(včetně jednoho na... celý příspěvek >
Coxova Reneta a Spalord - kde koupit?, 25.10.2011
Coxovku ma v nabidce napr. olomoucka Reneta. Spalord maji malokde(stejne jako treba Delor nebo Dublet), vloni jsem ho videl v Arbii v Malenovicich, ackoliv v nabidce na internetu nebyl(neni ani letos).
Favorita Morettini 3, 20.6.2011
Černošická má kyselou slupku, o dužnině bych to netvrdil.
Favorita Morettini 3, 15.6.2011
Letos byl tlak pilatky daleko mensi nez v predchozich letech, aspon tedy u me. Strikal jsem jako obvykle a zatimco v minulych letech cast plodu byla i tak pilatkou napadena(vicemene vhodna probirka plodu), tak letos jsem vpodstate nezaznamenal jediny... celý příspěvek >
Plody Jojo něčím napadené, 11.6.2010
Kroupy asi ne, mám na Jojo to samé, ale kroupy u nás nebyly.  
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika