Příspěvky uživatele - 184.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Karas zbělal, 26.6.2013
Stala se mi divná věc.Během pár dní mi oranžovo-bílí karas celý zbělal, úplně mu zmizely oranžové fleky, které měl celé roky na sobě krásně videt.Je stejně aktivní, bez známek poranení či nemoci.Ostatní ryby jsou také v pořádku.Ví někdo, co to... celý příspěvek >
Fotky jezírek a filtrací, 19.5.2013
Krásná zahrada 
Mrtvý jeseter - co se mu stalo?, 12.5.2013
Chybami se člověk učí, jen to bohužel někdy mrzí...
Zelená voda, 12.5.2013
Dobrý večer.Ono je to s tou zelenou vodou všeliaké.Když se zbavíte zelené vody, nastoupí zase vláknitá řasa, takže je to vše jedno s druhým.Debat je zde na foru na toto téma opravdu požehnaně.Záleží hodně na velikosti, ploše a umístění jezírka.Z... celý příspěvek >
Mrtvý jeseter - co se mu stalo?, 11.5.2013
Zdravím, nepřisálo Vám jesetera čerpadlo?Kdysi se mi stalo něco podobného se závojnatkou, když jsem byď jen na chvilku nechal čerpadlo odkryté mezi rybami.Podlitina vypadala téměř stejně
Jednoduhý jazierkový filter - domácej výroby, 10.5.2013
Zrovna dnes, když jsem viděl onu zahradní bednu, tak jsem přemýšlel, jak z ní filtr zhotovit.A při hledání zde na foru to vidím...Mohl bych Vás poprosit o nějaký podrobnější popis výroby?Děkuji 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika