Příspěvky uživatele - 161.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari vs Moundfield, 25.4.2015
A sakra. Trochu se to tu zvrtlo:)  Chlapi jde mi jen o jedno: tahat vozík po zvláčeném poli na kterém bude cca 200 litrů vody a na sedátku budu sedět já se svými 110 kg. Většinou se jedná o roviny, takže žádné super kopce, ale náhodou může... celý příspěvek >
Vari vs Moundfield, 23.4.2015
Jen se ještě zeptám. Ta mašina nemůže jet třeba na 70% plynu, čímž by jela pomaleji?
Vari vs Moundfield, 21.4.2015
Děkuji, ale určitě bych radši koupil něco nového, aby pak náhodou někde na poli 200 km od baráku nebylo nutné shánět opraváře:)
Vari vs Moundfield, 20.4.2015
Ahoj,   nedávno jsem tu řešil možnost udělat ze sekačky s pohonem nosič postřikovače a výsledkem bylo, že potřebuji nějakou pohonnou jednotku, pač sekačka nic neutáhne.   Protože se vše posunulo trochu dále, už nyní vím, že budu... celý příspěvek >
Jakou sekačku s pojezdem na celodenní práci, 1.4.2015
No to už je pořádná mašina. Taky ale něco váží. Když už to řešíme: Můj plán je, udělat před rotík plošinu cca 60x60 cm s jedním otočným kolečkem (stejně jak to mají nákupní vozíky, aby se dobře zatáčelo), popř dvojkolečkem, aby to tolik... celý příspěvek >
Jakou sekačku s pojezdem na celodenní práci, 1.4.2015
Vari systém je přeci jen ještě někde jinde-výše. Myslím, že i ta MS16 bude po úpravě až až. Jaxem ale psal, je to i mnou ověřený stroj.
Jakou sekačku s pojezdem na celodenní práci, 31.3.2015
Díky za názory, ale asi opravdu využiji kultivátor. Ta sekčka na toto asi nebude opravdu ideální. Ms16 jsem měl a tu mašinu nešlo utahat i když jsem s ní dělal půl hektaru za den. Koupím tedy nový a k němu ty ocelová šípová kola a přidělám před... celý příspěvek >
Jakou sekačku s pojezdem na celodenní práci, 30.3.2015
Přesně tenhle motor mám v tom povozu jak jsem psal a takhle maká. Bohužel to na postřkovač už na baterie mít nemohu, protže bych jich na ty velké plochy potřeboval hodně. Nedovedu si představit jak bych někde v penzionu, kde budu nocovat dobíjel... celý příspěvek >
Aha, takže sekačka je tedy asi opravdu na nic. Rotavátor MS 16 jsem před rokem prodal:) Tam jen vymyslet, aby se to nepřeklápělo a asi by to uvezlo i mnohem více. Ovládání postřikovače nebude nutné, to jen sepnu vypínač.
Díky za názor. Ono to pole je ve výsledku krásně ploché, takže by mělo stačit kola pouze rozšířit, popř zdvojit. Zde bohužel větší technika než MT použít nelze a protože to je práce po celé republice, potřebuji právě něco, co sám převezu a složím.... celý příspěvek >
Ahoj,   plánuji si udělat nějaké vozítko na pole, které by vozilo postřikovač. Napadlo mne použít sekačku s pojezdem. Zní to asi divně, ale potřebuji něco, na co posadím cca 20 kg postřikovač + autobaterii a nebudu to muset tlačit po poli.... celý příspěvek >
Pneumatické nůžky na větve, 26.9.2013
Ahoj,   pro ty co řeší podobmý problém. Dnes mi přišly nůžky Bahco a musím říct, že to je naprostá bomba. Už při 6ti Barech to bez problému přestřihlo 2,9 cm prut! Takže při deseti, jak uvádí výrobce to určitě zvládne více. Rychlost střihů... celý příspěvek >
Pneumatické nůžky na větve, 1.9.2013
jj, ty jsem už viděl, ale více potřebuji ty menší. Krom toho nikde u nás to asi neprodávají a cena bude asi taky tučná. Můžete nějak specifikovat ten oddělovač kondenzátu a přimazávání, co konkrétně mám hledat? díky
Pneumatické nůžky na větve, 31.8.2013
Díky za rady. Během dovči mi nyní dodavatel poslal videjko, kde bahcem stříhají jabloně až 2 střihy / sec! To opravdu nepotřebuju. Těch 10k střihů denně sem myslel jako max a to v průběhu dne. Určitě to nebude osmihodinová směna :-) Celkem máme... celý příspěvek >
Pneumatické nůžky na větve, 23.8.2013
super, a můžu se zeptat, jak to funguje a na jak výkonný kompresor to máte připojené? U těch Bahco píšou 80l/minutu při 10ti barech, což už je dost, ale zase neuvádí kolik je to střihů za minutu, takže informace k ničemu. Já to budu... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika