|
Vadnutí listů u papriky, 6.6.2013 Takže opravdu to byli a jsou mranvci... rezaví...šmejdi... nevíte jak na ně...?Tři rostliny jsem již musel vyhodit :( |
 |
Co se děje s rajčatami, 28.5.2013 přežijou...?Nebo koupit nové...? |
 |
|
 |
Co se děje s rajčatami, 28.5.2013  další fotka, omlouvám se za kvalitu... |
 |
Co se děje s rajčatami, 28.5.2013  Krásný večer, nevíte náhodou někdo dle přiložených fotek co se děje s našima rajčatama?Je to myslím odrůda Tornádo... Děkujeme |
 |
Vadnutí listů u papriky, 28.5.2013 Děkuji za info... Vytrhnu je.Hrozí to i ostatním rostlinám nebo to je nepřenosné? |
 |
Vadnutí listů u papriky, 28.5.2013  ještě jedna |
 |
Vadnutí listů u papriky, 28.5.2013  další |
 |
Vadnutí listů u papriky, 28.5.2013  Dobrý den, pěstuju ve skleníku papriky a u třech rostlinek mi začali vadnout listy. Nevíte co by to mohllo být dle přiložených obrázků?Loni byli na tom místě brambory. (jestli to může mít nějakou souvislot...). Zalévám dle potřeby, jx aplikované... celý příspěvek > |
 |
Co do skleniku, 12.5.2013 ...lilek se u nás moc nejí... :-(Taky mě to napadalo, ale asi to nechám letos ladem... :(Papriky je dost... :(
Možná tá okurka hadovka... zkusím ještě někde sehnatsazenice... |
 |
Co do skleniku, 12.5.2013 ...ahoj, poradite nekdo co jeste do skleniku v tuhle dobu...?Mame tam papriky, redkvicky a salat... Bohuzel tam zbylo misto ale rajcata bych chtela pestovat venku... |
 |
|
 |