Příspěvky uživatele - 183.209

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotky kurníku a slepic, 5.12.2012
No pěkné.Lidi, hlavně pamatujte, aby v tom výběhu měly slepice někde kousek stínu. Čím větší výběh tím lépe samozřejmě.Jinak takovýto zděný kurník je nejlepší.V těćh dřevěných bude v létě jako v peci.Jinak je to hezké ten vnitřek, ale vezme to za... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 29.11.2012
No a čeho tím dosáhnete, že bude mrznout?   Není lepší když do zimy paličák zakoření?...
Termín výsadby česneku, 29.11.2012
Modrý paličák? To zavání tržnicí.Kde byl koupen? Na tržnicích totiž běžně nabízeli "modrý paličák",přestože to byl česnek ze Španělska a ještě k tomu vybrali z dodávky jen s tím modrým zabarvením.Pokud to je odrůda do našich končin, tak by měl... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 29.11.2012
 pan Kozák píše ledacos.Mě by jen zajímalo, jak toto "marzivé" doporučení dodržují velkopěstitelé, kteří mu každoročně produkují sadbu. 
Druh česneku, 20.10.2012
To Lukan není, protože Lukan je myslím nepaličák a na fotografii jsou oba druhy paličák.
Druh česneku, 20.10.2012
Ten na levo je tzv. ruský česnek, paličák, zvaný "Rusák". Ten na pravo si neroufám odhadnout, ale myslím, že Rusák to není. Pokud jste spokojen, pak je to hlavní. :)
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika