|
Příspěvky uživatele - 176.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou popínavku vybrat?, 1.1.2012  Ona je to spíš taková zděná boudička než sloupek. Tady na té fotce je to trochu vidět. Od doby focení jsme stačili založit trávník a ořezat ibišek. :-) |  | Jakou popínavku vybrat?, 1.1.2012 Dobrý den,
taky prosím o pomoc s výběrem - na předzahrádce máme zděnou boudičku na plynoměr. Je vysoká asi 80 cm.
Napadá vás nějaká drobnější popínavka, nemusí růst nijak rychle a zběsile... :-)
Zahrádka je na západ, takže půl dne stín,... celý příspěvek > |  |
|  | Mate nekdo zkusenosti s popinavymi jahody od Satrkla?, 23.11.2011 já mám taky zkušenost výbornou. všechno přišlo bleskově, průběžně sms co se s objednávkou děje. Rostliny byly v dobrém stavu. Uvidím samozřejmě až příští rok, co jak bude růst. |  | Znáte někdo tento keř?, 20.11.2011 Ten je teda absolutně nádhernej! |  | Sloní noha - co dělám špatně?, 20.11.2011 Nám přinesla sloní nohu malá z exkurze se zš, ošem je to spíše sloní nožička - vůbec neroste. Buď je to nějaká nano varianta nebo nevím - má po třechletech asi 10 cm. |  | Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 15.11.2011 A ještě jeden postřeh - byla jsem v Brně ve Čtyřlístku, výběr průměr, určitě by toho mohlo být víc, ale budiž, ale!!! Nepřipadá mi normální, aby měli sazenice růží jen s fixkou napsaným slovem - růžová, červená, žlutá!
To si přece nemůže nikdo... celý příspěvek > |  | Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 15.11.2011 Poprvé jsem zkoušela Starkla, na internetu někdo chválí, někdo zatracuje. Všechno vyřízeno bleskově, rostliny přišly v dobrém stavu, neproschlé, spousta kořenů - uvidíme, jak se chytnou. Průběžně posílali sms, co se s objednávkou děje.
Přes mail... celý příspěvek > |  | Afrikány, 13.11.2011 Keříčky afrikánů teď na podzim prostě vyrvat ze záhonu? |  | Krtek - a je to, 13.11.2011 My jsme krtka nechtěli nějak brutálně ničit, než někoho rozsekávat krumpáčem, to holt ať mám radši na trávě sem tam krtinec.
Nakonec nám zabrala přítomnost koček. Párkrát krtinec rozvrtaly a najednou už žádné nezačly přibývat. A to ani žádného... celý příspěvek > |  | Jak sázet česnek, 8.11.2011 Nemůžu se nikde dočíst, jestli zasazený česnek zalívat, nebo to prostě nechat tak (ikdyž hlína na povrchu vypadá suchá)? |  |
|  | Co to je?, 6.11.2011  Co se nm to vysemenilo?
Není to velké, ale je toho hodně. :-) |  | Proso Panicum virgatum Rostrahlbusch, 6.11.2011 Máte někdo zkušenost s pěstováním?
V popisu píší, že "prosa mají ráda vodu" - plyne z toho, že na sušším místě se jim nedaří?
Chtěla bych ho na západní předzahrádku - půl dne stín, půl dne slunce. Půjde tam? (potůček tam tedy nemá...... celý příspěvek > |  | Za kolik prodat česnek?, 6.11.2011 Nedávno byl zajímavý dokument o českých potravinách a zazněla tam zajímavá myšlenka - je doba, kdy lidi hodně chtějí český česnek. Ale protože na tom každý, včetně některých farmářů, chce vydělat co to jde a možná i o trochu víc, tak nebude... celý příspěvek > |  | Česnek po rajčatech, 6.11.2011 Ajaj, a já ho mám po hrachu... Ale nehnojilo se ničím. Tak uvidíme, stejně, jednou se píše nikdy! po bramborách, pak zas "dávám vždy po bramborách"... :-) je to sranda. Tak třeba budu jednou psát: "my dáváme vždycky po hrachu a je to bez problémů".... celý příspěvek > |  | Název rostliny, 16.10.2011 Kohleria. |  |
 |
|
|
|