Příspěvky uživatele - 176.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou popínavku vybrat?, 1.1.2012 Obsahuje fotku
Ona je to spíš taková zděná boudička než sloupek. Tady na té fotce je to trochu vidět. Od doby focení jsme stačili založit trávník a ořezat ibišek. :-)
Jakou popínavku vybrat?, 1.1.2012
Dobrý den, taky prosím o pomoc s výběrem - na předzahrádce máme zděnou boudičku na plynoměr. Je vysoká asi 80 cm. Napadá vás nějaká drobnější popínavka, nemusí růst nijak rychle a zběsile... :-) Zahrádka je na západ, takže půl dne stín,... celý příspěvek >
Mate nekdo zkusenosti s popinavymi jahody od Satrkla?, 23.11.2011
já mám taky zkušenost výbornou. všechno přišlo bleskově, průběžně sms co se s objednávkou děje. Rostliny byly v dobrém stavu. Uvidím samozřejmě až příští rok, co jak bude růst.
Znáte někdo tento keř?, 20.11.2011
Ten je teda absolutně nádhernej!
Sloní noha - co dělám špatně?, 20.11.2011
Nám přinesla sloní nohu malá z exkurze se zš, ošem je to spíše sloní nožička - vůbec neroste. Buď je to nějaká nano varianta nebo nevím - má po třechletech asi 10 cm.
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 15.11.2011
A ještě jeden postřeh - byla jsem v Brně ve Čtyřlístku, výběr průměr, určitě by toho mohlo být víc, ale budiž, ale!!! Nepřipadá mi normální, aby měli sazenice růží jen s fixkou napsaným slovem - růžová, červená, žlutá! To si přece nemůže nikdo... celý příspěvek >
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 15.11.2011
Poprvé jsem zkoušela Starkla, na internetu někdo chválí, někdo zatracuje. Všechno vyřízeno bleskově, rostliny přišly v dobrém stavu, neproschlé, spousta kořenů - uvidíme, jak se chytnou. Průběžně posílali sms, co se s objednávkou děje. Přes mail... celý příspěvek >
Afrikány, 13.11.2011
Keříčky afrikánů teď na podzim prostě vyrvat ze záhonu?
Krtek - a je to, 13.11.2011
My jsme krtka nechtěli nějak brutálně ničit, než někoho rozsekávat krumpáčem, to holt ať mám radši na trávě sem tam krtinec. Nakonec nám zabrala přítomnost koček. Párkrát krtinec rozvrtaly a najednou už žádné nezačly přibývat. A to ani žádného... celý příspěvek >
Jak sázet česnek, 8.11.2011
Nemůžu se nikde dočíst, jestli zasazený česnek zalívat, nebo to prostě nechat tak (ikdyž hlína na povrchu vypadá suchá)?
Co to je?, 6.11.2011 Obsahuje fotku
Co se nm to vysemenilo? Není to velké, ale je toho hodně. :-)
Proso Panicum virgatum Rostrahlbusch, 6.11.2011
Máte někdo zkušenost s pěstováním? V popisu píší, že "prosa mají ráda vodu" - plyne z toho, že na sušším místě se jim nedaří? Chtěla bych ho na západní předzahrádku - půl dne stín, půl dne slunce. Půjde tam? (potůček tam tedy nemá...... celý příspěvek >
Za kolik prodat česnek?, 6.11.2011
Nedávno byl zajímavý dokument o českých potravinách a zazněla tam zajímavá myšlenka - je doba, kdy lidi hodně chtějí český česnek. Ale protože na tom každý, včetně některých farmářů, chce vydělat co to jde a možná i o trochu víc, tak nebude... celý příspěvek >
Česnek po rajčatech, 6.11.2011
Ajaj, a já ho mám po hrachu... Ale nehnojilo se ničím. Tak uvidíme, stejně, jednou se píše nikdy! po bramborách, pak zas "dávám vždy po bramborách"... :-) je to sranda. Tak třeba budu jednou psát: "my dáváme vždycky po hrachu a je to bez problémů".... celý příspěvek >
Název rostliny, 16.10.2011
Kohleria.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika