|
Zahradní nábytek z umělého ratanu, 27.3.2014 měl by být eučně pletený, nejlépe kulatý, nesmí to být jeden kus z linky, nesmí smrtět levnou umělou hmotou, líbí se mi třeba když je z polyethylenu |
 |
Zahradní nábytek z umělého ratanu, 22.3.2014 Já mám zahradní nábytek z umělýho ratanu. Musím říct že na udržbu je skvělý. Mně se treba i víc líbí než dřevěný. Ale je třeba si to ošahat. Já j sem docela vybíral, prootže není každý umělý ratan kvalitní |
 |
|
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 děkuji za rady. Ještě jsme nerozebírali ten traktůrek. Já si tedy nejsem ještě jistý, jestli ho budeme vůbec pořizovat a jestli ano, tak asi až příští rok. Když tak se zase zeptám. |
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 Na jaký typ sekačky Honda se mám tedy zaměřit? Co mi teda doporučíte? |
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 To by bylo dobrý, kdyby si to s tím takto poradilo. |
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 teď si nedokážu moc představit, co tím myslíte. |
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 díky za objasnění. Ještě se zeptám k sekačkám Honda, když mi je doporučujete. Sbárat trávu nebudeme, ale zase nechceme, aby na zemi ležela velká posekaná tráva. Nevypadá to hezky. Umí si s tím sekačky Honda poradit? |
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 a jak to májí vyřešené se sekacím lankem, nebo používají nějaký sekací kotouč? |
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 A to ostatní? |
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 to právě dělám. Co je od koho lepší? |
 |
|
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 a co kdo nenabízí? |
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 Budeme potřebovat 2 křovinořezy, dvě sekačky, jednu mototovku a možná traktůrek. Je možné toto vše zakoupit od jednoho? |
 |
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013 Zdravím, zřizujeme v obci nově technikcé služby. Dříve jsem využívali externí firmy, ale teď n a to budeme mít vlastní lidi. Mám se nějakým způsobem postarat o vybavení pro údržbu komunálu. Několik kolegů, se kterými jsem svůj úkol konzultoval mi... celý příspěvek > |
 |