Příspěvky uživatele - 189.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gloxinie - svinování listů, 25.6.2013
No ja ji mam pres leto venku. Jen ji zimuju v pomerne chladne mistnosti. Listy vyrustaji v zime a uz v te dobe se zacinaji stacet. Prime slunce tam neni a teplota cca 18 stupnu.
Gloxinie - svinování listů, 24.6.2013
Pestuju uz mnoho let gloxinii "Sinningia cardinalis" a kazdy rok je paradni. Asi pred tremi lety jsem si poridil jiný druh, který byl bez oznaceni jmena. Kdyz jsem hledal podle fotek, nejpravdepodobnejsi mozny nazev bude nejspise "Sinningia regina".... celý příspěvek >
Gloxinie - uhnívají nebo co, 9.5.2013
Já bych měl taky dotaz. Pestuju uz mnoho let gloxinii "Sinningia cardinalis" a kazdy rok je paradni. Pred tremi lety jsem si poridil jiný druh, který byl bez oznaceni jmena. Kdyz jsem hledal podle fotek, nejpravdepodobnejsi mozny nazev bude nejspise... celý příspěvek >
Jaký je to škůdce?, 8.5.2013
Jo, asi to bude sviluška, už jsem na to byl upozorněn. Jen mě zaráží, že na ni nepůsobí postřik, co je na mšice, myslel jsem, že to je podobmě citlivá pakáž...
Zasychání listů - pokojový jasmín, 8.1.2013
Anturium, to same...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika