Příspěvky uživatele - 45.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rada anturie, 18.5.2013
Dobry den, chtela jsem se zeptat kdy se doporucuje anthurie presadit a jak se daji mnozit?Mam jednu bilou a jednu cernevou stale kvetou a rasi nove listy, vadilo by jim presadit je do spolecne velke misy?A kdy? diky za radu.
Tuje, 9.5.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím našel by se zde někdo kdo by mi dokazal poradit co s tu jeji na naši zahrade?Jsou to zhruba dva roky co zacaly hned notu už od kmene a postupne témeř cele zhnedly jen konce ještě zůstávají zelené. V okolí další domu kolem nás jsem... celý příspěvek >
Gloxinie, 28.4.2013
Ahoj, tak to uštípni, dej na okno kde svití slunce a zalévej a zalévej. Zdravim Jarmila
Dýně hokaido - hybrid, 30.9.2011
Děkuji.
Dýně hokaido - hybrid, 17.9.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, letos pěstuji dýně poprvé. Semínka jsme dostali od známého, ale nezjistila jsem, co je to za odrůdu. Podle toho, co jsem četla jsou Hokaido menší. Něktěré se urodily velké, některé menší. Můžete mi prosím poradit, co je to za odrůdu a zda... celý příspěvek >
Slimáci, 10.5.2011
Na menší zahrádce je vyborny na slimáky Wanisch. Dávám jej pod stříšky z menšík kousků desek. Vydrží déle účinkovat, neponičí se deštěm. Bez něho bych třeba okurky vůbec nevypěstoval. V počátku je chráním obalem nastřihaným z PET lahví.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika