Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojeni a vapneni, 2.10.2013
Zkuste si vyhledat napr. vápenec dolomitický 10 kg granulovaný kbelík. Prodavaji se i pytle, koupil jsem zjara 40 kg pytel velmi levne. Dolomiticky vapenec bude podle mne lepsi nez vapno, protoze je v nem ten horcik. J.R.
Stříbrné listy na švestkách, 2.10.2013
Jak se rozezna stribritost listu (zpusobene houbou)  od pusobeni svilusky? J.R.
Kudy monilie?, 30.9.2013
Ponekud mne prekvapila vysoka uroven zbytku pesticidu v salatech, nikdy by mne nenapadlo, abych je strikal, ale mohu si dovolit vyhodit v podstate libovolne mnozstvi, sazim jich hodne a jeste rozdavam. Pres zimni obdobi vsak salaty kupuji, ted mam... celý příspěvek >
Kudy monilie?, 30.9.2013
V jablecnem mostu je vice ci mene zbytku pesticidu nez v plodech? J.R.
Hnojeni a vapneni, 27.9.2013
Neni nejlepsi pouzivat dolomitický vápenec? Obsahuje 55% vápníku (CaCO3) a 35% hořčíku (MgCO3), cena je nizka. Samozrejme ne spolecne s hnojem. J.R.
Kudy monilie?, 27.9.2013
Pan Kuky jiz financi naklady zminoval v jinem vlakne. Nevidim na tom nic neobvykleho natoz senzacniho, mam zhruba stejne, mozna vyssi, Sanmite stoji dost penez. Ale nedavno si ho pan Kuky taky koupil, takze mne v nakladech dohnal. J.R.
Kudy monilie?, 25.9.2013
Pane Paľo, Vasemu prispevku moc nerozumin, pletete jedno pres druhe, od vekoproducentu, pres Vase prava a opakovane tvrzeni, ze se mi smacedla lepi na prsty (coz jsem nikdy nenapsal). Co se tyce monilie, postrik zatim neprovadim, ziju v domeni,... celý příspěvek >
Kudy monilie?, 24.9.2013
Pane Paľo, pokud nekdo strika az 30x, tak si jiste kritiku zaslouzi, i kdyz osobne zadneho takoveho neznam. V mem okoli je to spise naopak, postriky dela malokdo, ale v nizsi teple poloze muze byt situace jina. Kdyz zminujete moderni... celý příspěvek >
Kudy monilie?, 23.9.2013
Pane Paľo, zalezi na tom, kdo a jake ovoce povazuje za 'nestrikane'. Ovoce strikane nadmerne a zbytecne 'silikonovymi' smacedly za nestrikane nepovazuji a prijemny pocit bych z nej urcite nemel, takze bych si na nem pochutnat nemohl. Pokud tvrdite,... celý příspěvek >
Jakou odrůdu jahod a kde objednat, 20.9.2013
Na jare jsem kupoval frigo sadbu ve Vrananech, na kazdych 10 byly 3 bonusove (celkem tedy 13 ve svazku). Ale nevim, zda je to kazdorocnim pravidlem, drive jsem kupoval jinde. J.R.
Podnože do horších půd, 20.9.2013
Pane Paľo, Vy asi nemate horsi pudu, nedavno jste psal, ze mate zahradu na byvalem, dobre vyhnojenem, druzstevnim poli. Urodnou pudu na povrchu prilis nemam, ale smerem dolu je to mnohem horsi. Chci koupit par stromku ve skolce u Ledce nad... celý příspěvek >
Jahodník a kompost, 20.9.2013
Pro FM - jak jiz psala pani Lida - z duvodu mozneho prenosu houbovych chorob (i skudcu - roztocik jahodnikovy). Ostatne vicelety stary jahodnik se v kompostu behem cca 2 let ani poradne nezkompostuje. Ale delejte jak myslite, drive jsem ho tam... celý příspěvek >
Podnože do horších půd, 18.9.2013
Jaky je rozdil mezi A2 a M1? Chci koupit ck jablon Blanik a maji jen na M1. J.R.
Kompost z kompostárny - je vhodný na sázení?, 16.9.2013
Pokud jste to posypala 2 cm normalni zeminou, tak myslim, ze to na jare v pohode vzejde (bude samozrejme nutno to znovu osit travnim semenem a zavlazovat). On ten kupovany kompost nebude az zas tak strasny, naopak budete rada, ze ho tam mate. J.R.
Ostříhat jahody před výsadbou?, 12.9.2013
Takto to nedelam ani jsem zatim o tom neslysel, pouze odstrihavam poskozene listy, ale sazenice (zelene sadby) by 3-4 listy mela mit. Ujmout by se mely, ale podle mne se kompletnim ostrihanim listu dosti oslabi (mozna navod pro zeme s... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika