|
Nákup semen pro pěstování zeleniny, 24.10.2013 Konkretni odpoved jsem Vam dal. Koupil jsem pres internet semena (rimsky salat) a skutecne mi vyrostl (salat). J.R. |
 |
Nákup semen pro pěstování zeleniny, 24.10.2013 Pro host - xxx.xxx.75.188 (?) - nehybridni (i hybridni) semena prodava kdedko. Vase starosti bych chtel mit. J.R.
|
 |
|
 |
Sviluška - neviditelná pohroma, 21.10.2013 Objevil jsem dnes nahodou novy eshop na pripravky lacnepostreky.sk, meli by tam mit male baleni Signum, Stomp. Cena zasilky 0-2kg - 70 Kc. J.R.
|
 |
Sviluška - neviditelná pohroma, 21.10.2013 Chemtura je uvedena jako registrant - registrant neni totez co registracni autorita. Tak asi na svych strankach neuvadeji udaje o registraci pripravku, stranky slouzi zrejme k jinym ucelum. Nevim, proc by to melo byt obracene a jak... celý příspěvek > |
 |
Vzdálenost stromů - opylovačů, 21.10.2013 To je samozrejme docela dost hodne (i kdyz nazory se na to budou lisit), nejlepe je mit vysazeny vedle sebe. Podivejte se na vlakno Třešen Kordia. Je tam uveden nasledujici text (nekdy se dosazuji k tresnim visne k zlepseni opylovacich... celý příspěvek > |
 |
Sviluška - neviditelná pohroma, 21.10.2013 Nic proti Chemture, ale to je nejaka registracni autorita ci databaze na pripravky? Pokud je uveden v agromanualu, tak tu registraci (na zeleninu a jahody) jiste ma, muze tam byt nejaky preklep, ale cele to urcite spatne nebude. J.R. |
 |
Sviluška - neviditelná pohroma, 21.10.2013 Uz jsem ho v agromanualu taky nasel, zadal jsem do vyhledavani spatny text. Co se Vam na nem nezda konkretne? J.R. |
 |
Sviluška - neviditelná pohroma, 21.10.2013 Pane Vinšálku, mate zkusenosti s akaracidem Floramite? Nevite jaka je OL? V agromanualu neni, u jednoho prodejce jsem nasel 3 dny, v nemecke databazi PS Info Obstbau 1 den. J.R. |
 |
Kdy a čím hnojit, 21.10.2013 Pane Paľo, ja naopak provnavam ceny a nejen u hnoje, ale u vseho. Napr. raselina je take velmi draha, koupil jsem vcelku levne par 250 l pytlu raseliny pro vysadbu boruvek u firmy Sinco Melnik. Ono to totiz dost leze do penez, pokud se ma dat... celý příspěvek > |
 |
Vzdálenost stromů - opylovačů, 19.10.2013 To je divne, Van a Kordia by se mely vzajemne opylovat. J.R. |
 |
|
 |
Hnojeni a vapneni, 15.10.2013 KVK = Krkonošské vápenky Kunčice. Pytle s mletym vapencem 40 kg nemaji vzdy, bud se smirte s cenou za 10 kg nebo kupte ve stavebninach pytle s vapnem. Zde je pribalovy letak pro dolomitický vápenec mletý,(Doporučené... celý příspěvek > |
 |
Maliník Tulameen, 11.10.2013 Pokud rady budou od sebe 2m, tak rostliny by mohly byt 40 cm, u kazde rostliny nechat 2, max. 3 vyhony, slabe ci nepotrebne vyhony odstranovat jiz behem vegetace. J.R. |
 |
Maliník Tulameen, 11.10.2013 Maliniky se daji na netkane textilii pestovat. Co se tyce vyhonu, zalezi na zpusobu vysadby a pestovani, tj. kolik vyhonu u jedne rostliny planujete ci ponechate a jak daleko od sebe (sazenice a rady sazenic) budete mit. J.R. |
 |
Stříbrné listy na švestkách, 2.10.2013 A co jste zjistil o 'stříbřitosti'? Da se s tim neco delat nebo je mozna jenom prevence, jinak likvidovat? Mam jeden stromek vedle skleniku, kde byla sviluska a nevim co s nim. J.R. |
 |
Hnojeni a vapneni, 2.10.2013 Kupovat pres internet neni spatne, ale v danem pripade je to castecne komplikovane a to vahou (ktera muze prodrazit postovne nebo pytel 40 kg je jen na osobni odber nebo doprava do okruhu 50 km) . Jake chcete mnozstvi? J.R.
|
 |