Příspěvky uživatele - 78.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zeolit / Zelbride - jaký rozdíl, 27.7.2013
Jaký je rozdíl mezi filtrační náplní Zeolit a Zelbride? Není to náhodou stejná náplń, ale akorát s jiným názvem? Používáte to někdo místo písku ve filtraci? Dejte poznatky :-)
Vysavač připojený na filtraci, 7.5.2013
Hadici plním vratnou vodou z trysky - je to raz dva napněné a odvzdušněné, pak dlaní uzavřu hadici, přejdu ke skimeru a rychle napojím do víka sání :-)
Barva polykarbonátu na zakrytování, 1.5.2013
Budeme pořizovat obloukové zakrytování bazénu. jaký odstín polykarbonátu z praxe doporučujete? klasiku mléčné, nebo průhledné - čiré, nebo barevné - do modra či tmavší? Je v odstínu nějaký praktický význam, nebo je to vše jen o estetice? Díky
Úklid filtrace na zimu, 23.10.2012
Při úklidu pískové filtrace na zimu se vypouští voda spodním šroubem a vrchní víko s cestným ventilem se sundavá, aby písek větral, nebo se víko nesundává vůbec? Jak to děláte a jak by to mělo být?
Naviják na solární plachtu, 3.6.2012
Tak to je nádhera a je to jednoduché   Ještě prosím o fotečku toho uchycení pásu k folii. Do sebe ty nožky jsou svařeny nebo lepeny lepidlem?
Dávkovač chlorových tablet, 4.5.2012
Máme ve filtrační soustavě, na potrubí umístěn dávkovač na tablety - redukce dávky je kolečkem (stupnice 1-5)     Vodu máme teď upravenou na správných hodnotách. Na kolik máte nastaveno kolečko s dávkou, aby správně... celý příspěvek >
První úprava vody, 13.4.2012
Dobrý den, jaký by měl být správný postup po prvním napuštění vody? Měl by se prvně aplikovat chloršok a poté upravit na správnou hodnotu PH, nebo nejdřív upravit PH a potom chloršok? Jaký interval by měl být mezi oběma aplikacemi? Děkuji.
Tester PH a chloru, 2.4.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto testerem? Funguje to dobře, nebo jsou to vyhozené peníze?  Díky.
Uchycení krycí plachty - zapuštěný bazén?, 20.6.2011
Jak se uchycuje krycí plachta na zapuštěný obdelníkový bazén, když nevyčnívá okraj nad terén?  U nadzemního se stáhne lanko přes oka kolem okraje, ale u zapuštěného...??
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika