|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obaleč jablečný, 10.6.2009 V teplých oblastech se už líhne, budu stříkat. Podle AMS SET. |  | Casoron G, 19.5.2009 Prý má být od příštího roku zakázaný. Existuje něco podobného? |  |
|  | Pýr mezi tújemi, 19.5.2009 Ano, Targou jsem hubil pýr v habrech. A vše v pořádku. |  | Červivost jablek, 4.5.2009 Ale počátek líhnutí je asi 30 %, je to brzo. Obvykle to vychází na 5. - 10. června. Můžete napsat, jak to počítáte? Já sleduju procenta /90 a více procent na AMS-SET znamená postřik/. |  | hnojení révy, 5.1.2009 A taky bych to moc neprožíval. 2 -3 hrsti Cereritu, půl až metr kolem kmene a pár lopat kompostu. Vše cca v březnu. |  | hnojení révy, 5.1.2009 Chloridová forma síranů je trochu zmatené. Síran draselný je vhodnější než chlorid draselný /draselná sůl - ale i ta se používá, hlavně na podzim, právě pro vyplavení chlóru během zimy/. |  | postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 5.1.2009 Já dělám postřik proti roztočům Sulkou, po řezu, když réva nalévá pupeny a je teplé počasí. Pupeny nesmí být narašené, Sulka by je popálila. |  | Olivovník, mimóza, 19.11.2008 Olivovníky jsem viděl v několika zahradnictvích - dovážené. |  | Co teď s kadeřavostí?, 30.10.2008 V listopadu postříkat Kuprikolem. |  | Žluté skvrny v trávníku, 30.10.2008 Může to být plíseň /přípravek Heritage/, nebo tam chodí čůrat psi nebo kočky, ale pak jsou ty skvrny kulaté. |  |
|  | Odstranění pařezu, 29.10.2008 Pařez obnažím pár cm pod zemí, uřiíznu, všechny rány zatřu Roundapem 1:1 s vodou, nechám několik hodin zasychat a zahrnu zeminou. Lze to dělat po celý rok, kromě velkých mrazů a jara, když se tlačí míza nahoru. Žádné výmladky, nic. Pokud ovšem půdu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|