Příspěvky uživatele - 155.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obaleč jablečný, 10.6.2009
V teplých oblastech se už líhne, budu stříkat. Podle AMS SET.
Casoron G, 19.5.2009
Prý má být od příštího roku zakázaný. Existuje něco podobného?
Pýr mezi tújemi, 19.5.2009
Ano, Targou jsem hubil pýr v habrech. A vše v pořádku.
Červivost jablek, 4.5.2009
Ale počátek líhnutí je asi 30 %, je to brzo. Obvykle to vychází na 5. - 10. června. Můžete napsat, jak to počítáte? Já sleduju procenta /90 a více procent na AMS-SET znamená postřik/.
hnojení révy, 5.1.2009
A taky bych to moc neprožíval. 2 -3 hrsti Cereritu, půl až metr kolem kmene a pár lopat kompostu. Vše cca v březnu.
hnojení révy, 5.1.2009
Chloridová forma síranů je trochu zmatené. Síran draselný je vhodnější než chlorid draselný /draselná sůl - ale i ta se používá, hlavně na podzim, právě pro vyplavení chlóru během zimy/.
postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 5.1.2009
Já dělám postřik proti roztočům Sulkou, po řezu, když réva nalévá pupeny a je teplé počasí. Pupeny nesmí být narašené, Sulka by je popálila.
Olivovník, mimóza, 19.11.2008
Olivovníky jsem viděl v několika zahradnictvích - dovážené.
Co teď s kadeřavostí?, 30.10.2008
V listopadu postříkat Kuprikolem.
Žluté skvrny v trávníku, 30.10.2008
Může to být plíseň /přípravek Heritage/, nebo tam chodí čůrat psi nebo kočky, ale pak jsou ty skvrny kulaté.
Odstranění pařezu, 29.10.2008
Pařez obnažím pár cm pod zemí, uřiíznu, všechny rány zatřu Roundapem 1:1 s vodou, nechám několik hodin zasychat a zahrnu zeminou. Lze to dělat po celý rok, kromě velkých mrazů a jara, když se tlačí míza nahoru. Žádné výmladky, nic. Pokud ovšem půdu... celý příspěvek >
Další diskuze:  46474849  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika