|
Hnojení česneku, 1.4.2010 Proč by se česnek neměl hnojit? |
 |
Postřik, 1.4.2010 Olej je nekompatibilní s ostatními přípravky, zvláště se Syllitem. |
 |
|
 |
Oleandr choroba, 31.3.2010 Mohou to být červci. Pomůže Mospilan |
 |
Jak zničit mech na zahradě?, 31.3.2010 Boj s mechem jsem už vzdal - nemám reprezentační trávník. Nakonec je taky zelený. Jinak existuje herbicid MOGETON /jako postřik/, ale na velkou plochu je drahý. VK |
 |
Řez révy, 31.3.2010 Réva pláče - to je normální a nic se neděje. VK |
 |
Jakou dřevinu vysadit na kraj lesa?, 30.3.2010 Co zkusit naši domácí borovici? VK |
 |
Zhoustnutí habrů, 30.3.2010 Nezatírejte, časem to ani nepůjde zvládnout. |
 |
Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 30.3.2010 Dosažitelný je preparát Discus. VK |
 |
Washingtonea a žumara, 29.3.2010 Dobrý den, žumara potřebuje i v zimě světlo. Je teplomilnější, takže snese i 20 stupňů v zimě. Já mám dvě a taky jsem je uchovával při 20 stupních a v pohodě. Jenže už jsou metr vysoké a metr široké, tak zimují v temperované prádelně při asi +5. Už... celý příspěvek > |
 |
Jahody - jak na to, 26.3.2010 Tak, laicky řečeno na tom zas tak nezáleží, chce to vyzkoušet. |
 |
|
 |
Bílí škůdci na spodních listech Draceny, 26.3.2010 Vypadá to na červce. Pomůže Mospilan /dá se koupit i v balení, kam se jen nalije voda a je hotovo/. Rostlinu pečlivě postříkejte ze všech stran a taky pokropte půdu v květináči. |
 |
Čím nahradit Sumithiol? - květilka na cibuli, 26.3.2010 Šel by použít Decis nebo Karate. |
 |
Hnojení česneku, 26.3.2010 Přihnojil bych ho Cereritem v dávce uvedené na obalu teď brzy na jaře. |
 |
Jahody - jak na to, 26.3.2010 Sadbu koupíte v zahradních supermarketech. Co se týče fólie, mně se více líbí holá zem, ale to záleží na každém. Proti plevelům, protože nestíhám pletí, používám herbicid STOMP. Tak ať to roste!!! |
 |
Jahody - jak na to, 26.3.2010 Já bych vysadil tři řady na délku a sazenice 30 cm od sebe. Vysadil bych třeba tři různé odrůdy. Uvidíte, jak která půjde a pak si už ji můžete namnožit sám. 600 mnm zas není tak moc. Pěstoval jsem jahody neznámého původu bez problémů v 700 mnm.... celý příspěvek > |
 |