|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rašení fíkovníku?, 23.4.2010 Já jsem pěstoval fíkovník mnoho let a vždy, když zmrzl, tak od kořenů spolehlivě obrazil. Nevím, co to bylo za odrůdu, ale fíky nikdy nedozrály. Teď mám novou sazeničku /z Kruhu/, a ta už raší. Jenže jsem ji sázel letos začátkem... celý příspěvek > |  | Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 23.4.2010 HK, dnes ráno byl pěkný přízemní mráz, ale plůdky to snad přežily, uvidíme za pár dnů. Jestli to dobře dopadne, tak bude meruněk moc. VK |  |
|  | Jak se zbavit nežádaného křenu?, 23.4.2010 Zkusil bych herbicid GARLON. VK |  | Malý červ na borovici, 22.4.2010 Třeba Decis, Karate, Talstar nebo Mospilan. VK |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 22.4.2010 HK, krásné fotky. Já mám Idaredy ve stádiu růžového poupěte a hrušeň v zeleném poupěti. Stříkal jsem včera jádroviny proti padlí a strupovitosti a proti merám {Discus a Reldan}. VK |  | Co vaše réva?, 22.4.2010 Nezoufejte, mně taky některé odrůdy neraší ani náhodou, i když plakaly. HK. VK |  | Květopas jabloňový, 21.4.2010 Velmi účinné je Calypso. VK |  | Jablka Líza, 21.4.2010 Není to jabloň Elise ? VK |  | Majoránka, 21.4.2010 Majoránka se běžně předpěstovává v pařeništi, a tedy i přesazuje. VK |  | Napadená palma, 21.4.2010 To jsou štítenky /hmyz/, pomůže Mospilan a prolijte i půdu. VK |  |
|  | Hádanka pro pěstitele dřevin, 20.4.2010 Smrk??? Trochu podle kůry... vK |  | Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 19.4.2010 To není zvláštní, jen potřebuje pro zrání více času. Jako třeba rajčata. VK |  | Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 19.4.2010 V Hradci Králové začínají kvést, moje Stella je trošku pozdnější. VK |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.4.2010 Mně už mrkev řádkuje a hrách taky, mráz jim nic neudělá. VK |  | Hnojiva, 15.4.2010 Uhličitan vápenatý /vápenec/ ne moc, ale hlavně vápno /hydroxid vápenatý/ vytěsňují dusík ze hnoje. Stromkům se nic nestane. VK |  |
 |
|
|
|