|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bor v pude, 25.7.2012 Kupte si borax. |  | Padlí, 24.7.2012 Kecaj, Ortiva je. Pozor na Kumulus, je to síra a při vysokých teplotách pálí rostliny. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 19.7.2012 Ptal jsem se u výrobce Sumiagro, je to 6 hodin. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.7.2012 Za jak dlouho může Mospilan zmoknout? |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 18.7.2012 Zato v této době působí na skládkové choroby, mimo jiné. |  | Rajčata - listy do ruličky, 28.6.2012 Vypadá to jako padlí, ale to je spíš ve skleníku... |  | Postřik rajčat proti plísni bramborové, 27.6.2012 Co
máte za postřiky? U Acrobatu a Dithane se měnily podle Agromanuálu OL na 3 dny. |  | Rybíz - škůdce nebo choroba?, 22.6.2012 Mšice |  | Obaleč švestkový - 1. generace, 21.6.2012 Mně to nepřipadá ani jako šarka. |  | Obaleč švestkový - 1. generace, 19.6.2012 Termín opadu červivých plodů po první generaci se shoduje s červnovým propadem. Máš tam něco jiného. Večer mrknu do literatury, co by to mohlo být... |  |
|  | Mám něco s paprikami?, 19.6.2012 Mospilan má pomalejší nástup, druhý den mohou být některé mšice ještě živé. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 15.6.2012 Jak letos bojujete s obalečem jablečným? |  | Prosím o název rostliny, 14.6.2012 Jo jo a jdou na něj fest molice. |  | Sezrane listy od brouka - poznavacka + reseni, 7.6.2012 Mospilan, Calypso
|  | Cukety - bílé skvrny na listech, 7.6.2012 Je to normálka. |  |
 |
|
|
|