|
Příspěvky uživatele - 191.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je sazeničkám?, 11.4.2014 Mel jsem stejny problem loni i letos. jednalo se o problem jiz v seminku. Jiny druh to nemel. Rostliny jsem nakonec vyhodil. Seminka byly od NOHEgarden. jiz od nich nic nekoupim. Horsi je, ze se mi podobne fleky delaji i na sazenicich z rajcat z... celý příspěvek > |  | Nemocná hruška, co s ní?, 7.5.2013  Dobry den, mohl by mi nekdo zkusenejsi poradit, cim je napadeny tento stromek? Vysadba na podzim 2012. Diky. Hynek |  |
|  | Rajčata - poškozené listy/plíseň?, 12.4.2013 spálené to nebude... je to jen na spodních listech, horní jsou zatím zdravé. truhlík je na parapetu okna směrem JZ. Zajimave, ze to je jen na odrůdě F1. ve stejném truhlíku jsou 3 zdravé rostliny z loňských semínek. |  | Rajčata - poškozené listy/plíseň?, 12.4.2013 přelitá nejsou, snazim se je udrtovat spise sušší. Na povrchu není plíseň. |  | Rajčata - poškozené listy/plíseň?, 11.4.2013  jeste dalsi obr. |  | Rajčata - poškozené listy/plíseň?, 11.4.2013  dalsi obrazek |  | Rajčata - poškozené listy/plíseň?, 11.4.2013  Dobrý den. Máme vysazeno 6ks sazenic v jednom truhliku. 3ks z lonske sklizne a 3ks odruda F1. Na rostlinach F1 se zacly delat na spodnich listech skvrny a jiz jeden list uplne uschl. siri se to postupne na horni listy. 3 rostlinky z lonskych seminek... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|