|
Příspěvky uživatele - 225.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace rostlin, 29.7.2013  Přeji pěkný den, nevíte prosím někdo, copak je to za rostlinku?
Předem děkuji :) |  | Obnova aleje, 6.5.2013 Prosim vás, jedná se o silnici asi tak čtvrté třídy, jestli se to dá ještě nazvat silnicí, kdo tam jede padesát, zaručeně prorazí gumu.Jsem z Ústí nad Labem, zajímala by mě ta dotace od ústeckáho kraje, je jasný, že musíme mít vlasní peníze, ty... celý příspěvek > |  |
|  | Obnova aleje, 5.5.2013 od vlasníků musíme mít podpisy, je jich tam asi sedm včetně obce.Jinak jsem to počítal podle zbytků stromůco tam jsou a vychází to na sto padesát stromu a podle cen co jsem koukal na netu(Zatím opravdu jen průzkum) chtěj za jeden strom, metr vysokej... celý příspěvek > |  | Obnova aleje, 3.5.2013 dobrý den, rozhodl jsem se s kamarádem obnovit starou alej vedoucí přes pole, kdysi chránila silnici, ale dnes je tam sotva deset stromů.Je to v podkrušnohoří, ve výšce asi 450 metrů, skoro stálý západní vítr.Byly tam jabloně, ale chceme tam i jiné... celý příspěvek > |  |
|
|
|