Příspěvky uživatele - 3.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vinič postreky -2013-, 28.5.2013
Dá, ale je to riziko. Lepší je dodržovat doporučené schéma a stříkat preventivně.  Až se něco objeví, pak už je pozdě a vytříkáte víc než při dodržování doporučené ochrany.  Postřik před květem je nutný a neměl by se nikdy vynechat.
Chory vinič?, 22.5.2013
Co takhle hraboši nebo hryzec. Mě každoročně zlikvidují desítky až stovky keřů. Stačí trochu zatahat. Pokud zůstal alespoň kořínek věc se dá zachránit. Ostříhat na 2 očka, zalét a udělat kopeček. Smrt hrabošům.
Sazenice uskladnene prechodne v kyblu ve vode, 12.5.2013
Sazenice to přežijí, ale lepší je namáčet tak 12 - 24 hodin, aby se napily vody. Při delším namáčeníd dochází k vyplavování živin.  Pokud se navíc začne voda kazit a zapáchat může to snížit ujatost.
Škůdce na na listech révy vinné, 5.5.2013
Klasická gutace = žádný škůdce.  Okraje listů se Vám kroutí asi z jiného důvodu.
Muškát Ottonel, 5.5.2013
Muškát Ottonel dává skutečně chut né hrozny vhodné i na jídlo a také kvalitní vina. Máte štěstí, že u vás tak dobře roste.  Jinak je to překonaná odrůda z důvodů nízkých zklizní. Čím více na sever, tím jsou výsledky horší. Jako stolní bych... celý příspěvek >
Réva v sklenníku, 1.5.2013
Réva hluboce koření a vodu si vždyky najde.  Jinak je lepší zalévat méně často a použít velké dávky /20 - 40 litrů na metr/.  Je to prevence zasolení substrátu. K zalévání je nejlepší   dešťová voda, která neobsahuje... celý příspěvek >
Prodat vinný sklípek nebo nechat?, 10.4.2013
A ještě horší, když si za utržené peníze nekoupíš něco stejně hodnotného.
Poraďte: Kam sázet, 8.4.2013
Máte trochu divný vkus, Malverina je ryze moštová odrůda, určitě by našla lepší alternativa. Ale budiš.  Malverinu dejste na jih, protože je pozdní a má tvrdé kyseliny.  U těch ostatních je to jedno.
Prodat vinný sklípek nebo nechat?, 4.4.2013
Stejně radím prodat a koupit. Ony ceny porostou i na Severní Moravě.  A děcicům může pán odkázat pěktnou chatku s vinicí nedaleko bydliště. Pozemky nejsou ledvina, kterou prodám k transplantaci.  Česká republika by měla být domovem... celý příspěvek >
Prodat vinný sklípek nebo nechat?, 2.4.2013
Ach ty romantické představy.  Doporučuji prodat, pořídit si chatu s malou vinicí a sklípkem, někde nedaleko  (na severní moravě je spousta nadšenců a diskuzí k odrůdám je tu několik). 100 litrů vína nebo hrozny si můžete... celý příspěvek >
Stihl 044C, 27.1.2011
Dobrý den mám zájem o pilu a rozhoduju se mezi stihlem 440 a hq 372 xpg zaráží mě délka lišty u stihlu jenom 50cm dá se tam dat delší hq má 70cm. zatím mám samé sthilky 250,192 t, a el. 180 a zatím ok děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika