Příspěvky uživatele - 3.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá choroba rajčat?, 13.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych poprosit zkušenější pěstitele rajčat o radu, čím jsou má rajčata napadena nebo co jim chybí a možné řešení. Nepodařilo se mi bohužel identifikovat žádnou chorobu jelikož se mi zdá, že se nejedná o žádnou plíseň, padlí, bakterie... celý příspěvek >
Sršně - jak na ně?, 20.5.2011
Ochránce zvířat:  Sršně doporučiji likvidovat. Vosy a včely a čmeláky prosím ne. Už tak jich je pomálu.
Ciderové odrůdy v Čechách, na Moravě, ve Slezsku, 19.5.2011
Pěstujete někdo některou odrůdu ciderových jablek - zejména bittersweet a bittersharp odrůdy? Jaké máte, případně, s jejich pěstováním u nás zkušenosti?
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 19.5.2011
Je zajímavé, že vzhledem k současnému zvyku komerčního skladování jablek v chlazených skladech jsou většinou nastratifikována i jablka z obchodů - ovšem většinou jsou to choulostivé odrůdy. Každopádně jsem teď viděl v jednom jablku semínka už... celý příspěvek >
Znaky ušlechtilosti?, 18.5.2011
V jedné knize jsem četl o tom, že při šlechtění nových odrůd probíhá v první fázi selekce semenáčků podle "znaků ušlechtilosti", ale víc jsem se tam nedočetl. Neosvětlil byste mi to někdo, případně odkazem na nějaký článek? Moc děkuju.
Stará (ne)známá jablon, 4.5.2011
Antonovka ma sice "hranatejsi" plody, ale velke (i kdyz na zanedbanem plodu nejspis ne), ale hlavne (tedy alespon u nas) plodi nekdy koncem rijna a do pulky listopadu jsou vsechny plody uz urcite na zemi.
Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 4.5.2011
V "marketech" chutnají většinou všechna jablka stejně - tak nějak nijak. Na ochutnání by bylo lepší získat někde plody, které byly sklizeny ve správnou dobu a ne tak, aby co nejdéle vydržely bez ohledu na chuť.
Vysokokmen, 8.11.2010
Tak si ji přeroubujte ;-)
Oživení staré Yucca filamentosa, 5.5.2008
moc díky za radu!! vyzkouším a doufám, že se mi je podaří zachránit - vypadají dost houževnatě :-)). LT
Oživení staré Yucca filamentosa, 30.4.2008
Dobrý den, koupili jsme chalupu, před kterou jsou vysázeny rostliny Yucca filamentosa. Bohužel, nikdo se o ně léta nestaral. Vypadají dost zanedbaně, ale středy mají kupodivu zelené a živé. Jakým způsobem Yuccu omladit a pomoci jí aby opět... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika