|
Příspěvky uživatele - 3.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámá choroba rajčat?, 13.6.2011  Dobrý den, chtěl bych poprosit zkušenější pěstitele rajčat o radu, čím jsou má rajčata napadena nebo co jim chybí a možné řešení. Nepodařilo se mi bohužel identifikovat žádnou chorobu jelikož se mi zdá, že se nejedná o žádnou plíseň, padlí, bakterie... celý příspěvek > |  | Sršně - jak na ně?, 20.5.2011 Ochránce zvířat: Sršně doporučiji likvidovat. Vosy a včely a čmeláky prosím ne. Už tak jich je pomálu. |  |
|  | Ciderové odrůdy v Čechách, na Moravě, ve Slezsku, 19.5.2011 Pěstujete někdo některou odrůdu ciderových jablek - zejména bittersweet a bittersharp odrůdy? Jaké máte, případně, s jejich pěstováním u nás zkušenosti? |  | Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 19.5.2011 Je zajímavé, že vzhledem k současnému zvyku komerčního skladování jablek v chlazených skladech jsou většinou nastratifikována i jablka z obchodů - ovšem většinou jsou to choulostivé odrůdy. Každopádně jsem teď viděl v jednom jablku semínka už... celý příspěvek > |  | Znaky ušlechtilosti?, 18.5.2011 V jedné knize jsem četl o tom, že při šlechtění nových odrůd probíhá v první fázi selekce semenáčků podle "znaků ušlechtilosti", ale víc jsem se tam nedočetl. Neosvětlil byste mi to někdo, případně odkazem na nějaký článek? Moc děkuju. |  | Stará (ne)známá jablon, 4.5.2011 Antonovka ma sice "hranatejsi" plody, ale velke (i kdyz na zanedbanem plodu nejspis ne), ale hlavne (tedy alespon u nas) plodi nekdy koncem rijna a do pulky listopadu jsou vsechny plody uz urcite na zemi. |  | Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 4.5.2011 V "marketech" chutnají většinou všechna jablka stejně - tak nějak nijak. Na ochutnání by bylo lepší získat někde plody, které byly sklizeny ve správnou dobu a ne tak, aby co nejdéle vydržely bez ohledu na chuť. |  | Vysokokmen, 8.11.2010 Tak si ji přeroubujte ;-) |  | Oživení staré Yucca filamentosa, 5.5.2008 moc díky za radu!! vyzkouším a doufám, že se mi je podaří zachránit - vypadají dost houževnatě :-)). LT |  | Oživení staré Yucca filamentosa, 30.4.2008 Dobrý den, koupili jsme chalupu, před kterou jsou vysázeny rostliny Yucca filamentosa. Bohužel, nikdo se o ně léta nestaral. Vypadají dost zanedbaně, ale středy mají kupodivu zelené a živé. Jakým způsobem Yuccu omladit a pomoci jí aby opět... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|