Příspěvky uživatele - 24.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jak odlákat zmije od obydlí, 10.7.2006 Obsahuje fotku
Prosím, poraďte mi jak se zbavit nebo odlákat zmije od obydlí. Mám malé děti a žijeme v neustálé obavě. Děkuji
skvrny na listech ořešáku, 4.6.2006
Mohlo by se jednat o tzv.černou skvrnitost,která se projevuje na listech,mladých větvičkách i na rubině plodů jako rezavě hnědé až černé šedě obroubené skvrny,které někdy splývají.Jako ochrana se doporučovalo sbírat a pálit napadené listy a... celý příspěvek >
Rakytník, 28.3.2006
Nezlobte se na mne,ale klepněte si na www.Zahradkari.cz, čeští zahradníci je nabízejí v inzerci po celý rok.
Jak přesedit zimostráz, 28.3.2006
Dovoluji si poradit.: Přesadit zimostráz je celkem jednoduché i když pracné.Přesazovat je možné jak na podzim tak nyní na jaře,nejlépe před rašením.Ale pokud by se jednalo o "ze země do země" tak kdykoliv.Před vykopáním je nejlépe ho ořezat... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika