Příspěvky uživatele - 88.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň Regina, 18.3.2013
Určitě má Regína skvělé reference, ba právě takovou hledám, a už jsem našel případnou náhradu.Mohla by to být Princess. Menší plody Regíny jsou z mého pohledu spíše výhodou, než naopak, protože budou lehčí, nebudou náchylné k propadu.A jak jistě... celý příspěvek >
Stará jabloň - jak stříhat, 16.3.2013
Myslím si, že pan Mirek nechce na žádnou soutěž v metodickém tvarování ovocných stromů, ani se v budoucnu nechystá na dráhu profesionálního stříhače stromů.Jak už přiznal je laik, a už podruhé Vás žádá o trochu více polopatický postup-co... celý příspěvek >
Stará jabloň - jak stříhat, 15.3.2013
Dobře vím, že dutá koruna pro jabloně není vhodná, a na vrchní straně vodorovných, nebo šikmých ramenách se budou tvořit ve zvětšené míře vlky-jádroviny to tak dělají. Mě jde o to, že se tu volá po vzniku nového terminálu(asi přibližně... celý příspěvek >
Stará jabloň - jak stříhat, 14.3.2013
My si to pane Kaněro uvědomujeme, že kořeny stromů jsou čerpadla, popsal jste to pěkně.Myslím si že období výchovného řezu má strom dávno za sebou.Stále trváte na přetvarování postaršího stromu s rádobykotlovitou korunou na předpisovou pyramidální... celý příspěvek >
Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 14.3.2013
Švestka může mít nějakou tržní cenu.Hodnotu švestky bude jinak posuzovat ten, který si ji musí koupit v obchodě, a chce ji na jídlo, a jinak ten, který jich má na zahradě dost, a chce je prodat.Ten který švestky sbírá do sudu by si nekoupil v obchodě... celý příspěvek >
Pořizovací náklady na jeden stromek švestky cca 200KČ voda-zdarma semena -švestce nekupuju hnojiva-hrst "něčeho" jednou za dva roky, trocha postřiku technika-zanedbatelné náklady energie, pojištění,daň-korunové... celý příspěvek >
Na své zahradě rozhodně nepovažuju pěstování peckovin za prodělečné, ale za vysoce výdělečnou činnost.Stromy mi vynaložené prostředky, a úsilí vždy kladně vrátí.Nevím co bych dělal ve městě se svou náturou inklinující k pohybu v přírodě. Chtěl... celý příspěvek >
Stará jabloň - jak stříhat, 14.3.2013
Ano pro jabloně je typická pyramidální koruna, ale stromek v tomto vývojovém stádiu, stáří bych nelámal, a nepřevychovovával jej.Vždyť z každého ramene může být stromek pěstovan výhony nahoru. Pokud se výhony neseřežou na čípky, jen prosvětlí,,a... celý příspěvek >
Vrúbľovanie marhule, 14.3.2013
Koupil jsem švestky naroubované na B-VA 2,broskvoňová podnož, a rostou, ještě neplodily.
Stará jabloň - jak stříhat, 13.3.2013
Je krásně tvarovaná.Já bych udělal ve starém i novém dřevě průklest, tzn. bych některé husté části prosvětlil.Novým výhonům nechat větší podíl, prosvětlit je a nechal je více se rozrůst.Na nich bude nejkvalitnější úroda. V žádném případě řez na... celý příspěvek >
Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 13.3.2013
Proč ukáznění Němci šlechtí své scharkatolerante?Protože se jim až tak nedaří rezistente, ostatně jako mnoho jiným.A věřím tomu, kdyby se podařily nějaké rezistente vyšlechtit, tak by se ani na případnou horší chuťovou kvalitu nehledělo.Ale timto... celý příspěvek >
Meruňka - vzrůstem malá chuťově dobrá, 13.3.2013
Loni bylo Kioto na krymsku na Zázvorce.Chtěl jsem ji, ale po konzultaci po telefonu mi majitel zdělil, že už není, a ani v budoucnu asi nebude.Tak mi ji poslal na wang.
Jakou mirabelku, 13.3.2013
Dobře vím, že včela není až tak hloupá, aby navštěvovala mé neatraktívní květy slivoní jenom proto, abych já měl co do huby.Taky vidím nereálné požádat cizího včelaře, aby mi na zahradu instaloval svůj roj včel bezplatně-snad jen ze známosti.Včelám... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 12.3.2013
Nejste sám, taky občas běhám po zahradě s větvičkou ratolesti, nebo se štětečkem od stromku k druhému, abych nahradil slepé, líné včelstvo.Zatímco se takto pachtím nad novými odrůdami, čekaje dychtivě na první úrodu, tak včelky se toulají opodál a... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 12.3.2013
Jj tak máte pravdu, je to mirabelle a unbekant.Tož aspoň to Daple je z dvacetipěti procent marhula a sedumdesátipěti procet slivka.Kdo nemůže pěstovat čistokrevnou meruňku, tak pro toho ještě aprium, plumcot,pluot přectavují částečně meruňkové chutě,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika