|
Příspěvky uživatele - 88.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 12.4.2013 Zrovna dneska čekám pro Vaší informaci pane Mr Bigu zásilku peckovin... pro svou potřebu, takže vidíte(spíše nevidíte),že nejsem prodavač stromků, ani když jsem prohlásil že jsem neviděl že by...,ale to ještě neznamená, že to... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 11.4.2013  1)První rok narostl špičák, který byl zastřižen, a ještě téhož roku vyrostl předčasný obrost.
2)Druhým rokem vyrostlo druhé patro + pokračující terminál.
Takže já bych byl pro označení-dvouletý stromek.Ještě bych pomohl ostříhat.Založit... celý příspěvek > |  |
|  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 11.4.2013 Dobrý den paní 184.220.Symphonii jste kupovala na podzim za 15.83 €,a na jaře už vylepšili cenu na 28€.Stále nietrpezlivo čekáme na slíbené foto tej broskvičky, abychom mohli odhadnout věk stromčeku.Ohledně těch předražených stromků v kontejnerku mě... celý příspěvek > |  | Názov odrody - slivka, 11.4.2013 Já jiné odrůdy rengloty než ZR nemám, takže nemám ucelený přehled abych mohl s jistotou říci, že je to ZR, nebo která odrůda je zaručeně lepší.Škoda že jste nefotila o deset dnu později, zdají se mi ty Vaše nezralé, a o trochu menší, než ty naše.Ale... celý příspěvek > |  | Nový stromek má moc drobných větviček - nechat či ustřihnout?, 11.4.2013 Bohužel na naší zahradě se to vyskytuje také, a ani mě nenapadne to vystavovat jako raritu.Na sto percent je to od mšic, které sají na jedné straně letorostu více, než na opačné, a proto je výhon nestejnoměrně vyživován, a ohýbá se-něco jako... celý příspěvek > |  | Názov odrody - slivka, 11.4.2013 Může to být taky odrůda Wazonova, která zraje později jako ZR, asi koncem srpna, až začátkem září.A v plné zralosti může mít načervenalé líčko.Zelená renglota (ZR) zraje dříve, asi okolo 15.-20.srpna, tak jako Oulinská.Kdy zraje ta vaše? |  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 10.4.2013 Pane PP to mě mrzí, ale škoda že jste se na vhodný nákup Bellamiry nezeptal tady na foru.Dal bych Vám nejméně tři typy kde lze pořídit stromek za 180KČ.Pozdě byka honiti.
Já sám jsem na podzim stromek pořídil na ešopu ve Strážnici za 165... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 10.4.2013 Kdo mi vysvětlí proč bych si měl koupit například Tophit, Toptaste-u nás běžné odrůdy v osmilitrovém kontejneru za bratru 780 KČ, když na ostatních ešopech lze tyto odrůdy v kontejneru pořídit do třista korun.Volnokořenné za polovic.Nebo českou... celý příspěvek > |  | Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 10.4.2013 Při této příležitosti bych se Vás pane Vinšálku zeptal, jestli nevíte na jaké podnoži Vám roste Herman.Vaše foto ve vlákně Topfirst, Herman - dotaz byly interesující.
Chtěl bych si v tomto směru udělat trochu přectavu o jeho (Herman) bujnosti.I... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 10.4.2013 Je to dost důrazná výzva... asi taková, aby byla slyšet, a my jsme se konečně dovolali někoho, kdo už tam nakupoval.Protože jinak by se přízpěvek zase stratil mezi ostatní.
1)chci vědět kolika ročné výpěstky tam prodávají, protože mi nesedí proč... celý příspěvek > |  |
|  | Nektarinka - hledám vhodnou odrůdu, 10.4.2013 Nevím jestli mohu doporučit Roztýlskou, nebo Tomanu-vyšlechtěné u nás,a které stejně neseženete, ale jednu radu přece mám.Bude pro Vás nejlepší si všechny ty ovocné druhy, které požadujete najít v historii Zahrady-vyhledáváním.
|  | Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 10.4.2013 To že renglota kvetla a následně nerodila mohlo být faktem, že se renglota dostává do plodnosti později-u nás to tak bylo.Dvanáctiletý strom kvetl a nerodil, začal později, a každým rokem ovoce přibývalo.
Myslím si, že u peckovin se význam... celý příspěvek > |  | Valjevka, Hamanova nebo jiná?, 10.4.2013 Jsem dosti zaujatý proti Hamanové, proto radím nekupovat, ale někdo může mít s ní dobré zkušenosti, nevím.Raději kupte podle pořadí v jakém dozrávají-Katinku, Opál,Hanitu, Bellamiru,Valor, Topking,Čačanskou rodnou, Těchobuzickou,Bystrickou muškátovou... celý příspěvek > |  | Valjevka, Hamanova nebo jiná?, 9.4.2013 Je mnoho zajimavých modrých i žlutých peckovin, a každá varianta nabízí něco jiného, než ta druhá.Je třeba se rozhodovat i podle jiných hledisek, než je chuť-což je jedna z hlavních priorit.
Další priority můžou být-odolnost šarce,... celý příspěvek > |  | Špendlíky, 9.4.2013 Já zase pevně doufám, že v budoucnu už nebude třeba čekat až vyšlechtí nějaké nové tolerantní, nebo rezistentní odrůdy, které by šárce více odolaly, ale že už konečně najdou chemickou sloučeninu, která se jednoduše nalije ke kořenům, a bude po... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|