|
Příspěvky uživatele - 88.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zásilkový prodej ovocných stromků, 16.4.2013 Až nyní jsem zaregistroval, že ten "megalománský katalog" tam je stále, ale je trochu zastrčen.Najdete ho na levém boku stránky ve sloupci pod názvem-"NOVÝ ceník-jar 2013",a kde lze najít asi čtrnáct odrůd slivoní, a npř. několik odrůd broskvoní s... celý příspěvek > |  | Zásilkový prodej ovocných stromků, 15.4.2013 Vy jste mě Petře tak pobláznil těmi rannými odrůdami, že jsem si ten ranný, bělomasý Springtime objednal.Stále čekám kdy a zda-li vůbec dorazí.Pro mě je Fayette moc pozdní.Možná i tento fakt měl vliv na moje rozhodnutí-nekupovat určitě zajimavou... celý příspěvek > |  |
|  | Zásilkový prodej ovocných stromků, 15.4.2013 Plantex měl v zimě na svých stránkach zajimavý megalománský katalog(který asi na protest zákazníku stáhli pryč, protože je to jen vábení na prázdný háček),kde byla nesrovnatelně lepší nabídka, než se na jaře reálně objevila, zredukovana o zajimavé... celý příspěvek > |  | Roubování, 15.4.2013 1)Uvedený počet 2-5 ks není třeba brát striktně.Více oček je výhodnější pro případ, že je některé poškozeno, nebo bude poškozeno, taky pro případ aby bylo na roubu více dřeva, aby nebyl náchylný vyschnutí.Rouby nedostatkem mízy vysychají vždy od... celý příspěvek > |  | Duo švestka od Bakker, 14.4.2013 Jestli chcete mermomocí balkonovku, tak dvě odrůdy nabízí zahradnictví Kruh. Mají tam trpasličí slivoň,která dorůstá do deklarované výšky 1-1.5m, nebo sloupovitou slivoň IMPERIAL.Ještě jsem je neochutnal, ani nemám s nimi žádnou jinou zkušenost.
|  | Jakou broskvoň?, 14.4.2013  Je to tak jak říkáte pane Wendy.Musel jsem inkriminované informace o té žlutomasce vyguglit.Ani na ešopech ji nelze najít, kromě jednoho, a to je drahotou profláknutý Limbach, kde asi mylně uvádí informaci kterou ocituji "V sortimente žltodužinatých... celý příspěvek > |  | Jakou broskvoň?, 12.4.2013 Milý Wendy, tak říkáte že Regina +10 nedozraje, ale doporučujete Princess.Kdy podle Vás zraje Princess??? |  | Jakou broskvoň?, 12.4.2013 Regína?Kde ji chcete sehnat, není to tuctové zboží.V 573 mnm je to už dost vysoko, ale na chráněném místě, jihovýchodním svahu, s odolnou odrůdou by to mohlo jít.Je to loterie.V počátku zkusit velmi odolné odrůdy npř. Harbinger, nebo jiné. |  | Řez letní jabloně po zimě, 12.4.2013 Pokud si moc nevěříte, a nevíte co to udělá, tak radím ten odkloněný terminál seříznout dál na nejbližší viditelný pupen.Ještě letos během roku sledovat zda nějaký nevyraší blíže středu, a na ten se orientovat, vyvázat,a zbytek uřezat.Řezné rány... celý příspěvek > |  | Řez letní jabloně po zimě, 12.4.2013 Vyvázat a srovnat jste ho měla mnohem dříve, když byl ještě tenčí, ohebný v bylinném stavu.Dnes když je už hrubý zdřevnatělý se to uspokojivě nepodaří.
Naroste další výhon pokud tam jsou viditelné pupeny-stačí i malé, a pokud nejsou, tak jen v... celý příspěvek > |  |
|  | Řez letní jabloně po zimě, 12.4.2013  Dneska vykazuju tady na netu zvýšenou činnost v zapěstování stromků po výsadbě.Už mě z toho bolí ruce,a moje vlastní na zahradě jsou stále zarostlé.Ale těší mě, že moje rady nejsou "konečné řešení otázky",proto ať se vám to líbí,nebo né-směle do... celý příspěvek > |  | Řez hrušně konference, 12.4.2013  Na prvním snímku Wimpiho je silná boční vělévka svírající s terminálem velmi ostrý uhel, který se pravděpodobně nepodaří dostatečně odklonit, a je riziko, že bude přebírat dominanci svou silou , která náleží terminálu.Proto bych ji podřídil... celý příspěvek > |  | Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 12.4.2013 Zvonkové jsme měli, bylo naroubované na nějaké slabší podnoži, protože stromek velký nebyl-střední, dobře se tvaroval, ale moc dobře zakořeněný nebyl, protože jednoho roku obsypán bohatou úrodou byl vyvrácen větrem.Skoro každým rokem byl obsypán... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 12.4.2013  Souhlasím... vypadá dobře... je hezká, ale úpěnlivě volá po základním řezu... nejlépe na způsob kotlovité korunky udělané ze spodního patra.Broskvoně jak známo se moc vytahují nahoru, a pak se těžko sesazují na nižší plodonosné dřevo.V pozdní... celý příspěvek > |  | Valjevka, Hamanova nebo jiná?, 12.4.2013 Tady je každá rada drahá pane xenone, protože obě mají vysoký standard.Nejlepším řešením by bylo pořídit obě. |  |
 |
|
|
|